Yüzük bulma hilesi

biz almadık öyle bir koku, ama bize ben kimyacıyım bulurum deyip göz kırptı pek anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi 30 40 saniye falan çok değil hepimizin yüzüne bakıyor teker teker ama ben şahsen bunun şov olduğunu düşünüyorum sadece dikkat dağıtmak için

ya sanmıyorum ardarda nasıl 3 kez bilecek bir insan hiç mi yanlış tahmin etmez
Kilitli poşete koyup çöpün arkasına içerisinde ki çop poşetinin altına (opsiyonel) yada cam kenarına koyun arkada birkaç arkadaş hoca sinifa girdiği an hafif gülsün yani dikkati dağılsın eğer biri söylemiyorsa bulması imkansız

sınıf kac kişi
15 kişiyiz

Kilitli poşete koyup çöpün arkasına içerisinde ki çop poşetinin altına (opsiyonel) yada cam kenarına koyun arkada birkaç arkadaş hoca sinifa girdiği an hafif gülsün yani dikkati dağılsın eğer biri söylemiyorsa
benim aklıma geldi de sonra hocaya ayıp olur diye yapmadık tekrar yaparsa deneyeceğim

biz almadık öyle bir koku, ama bize ben kimyacıyım bulurum deyip göz kırptı pek anlamadım

bi 30 40 saniye falan çok değil hepimizin yüzüne bakıyor teker teker ama ben şahsen bunun şov olduğunu düşünüyorum sadece dikkat dağıtmak için

ya sanmıyorum ardarda nasıl 3 kez bilecek bir insan hiç mi yanlış tahmin etmez
Bir kerede test etmek için yüzüğü sınıfta dolaba falan koyun bakalım ne olacak.

15 kişiyiz

benim aklıma geldi de sonra hocaya ayıp olur diye yapmadık tekrar yaparsa deneyeceğim
Aklıma şey geldi yüzüğü birine verin ama bütün sınıf gülsün birbirinize bakmayın sadece hocaya bakarak gülün,bulması imkansız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,265
Üyeler
188,223
Son üye
hashiramaxd
Geri