Neler Yeni

Yüzük bulma hilesi

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,159
İsim
uwu
biz almadık öyle bir koku, ama bize ben kimyacıyım bulurum deyip göz kırptı pek anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bi 30 40 saniye falan çok değil hepimizin yüzüne bakıyor teker teker ama ben şahsen bunun şov olduğunu düşünüyorum sadece dikkat dağıtmak için

ya sanmıyorum ardarda nasıl 3 kez bilecek bir insan hiç mi yanlış tahmin etmez
Kilitli poşete koyup çöpün arkasına içerisinde ki çop poşetinin altına (opsiyonel) yada cam kenarına koyun arkada birkaç arkadaş hoca sinifa girdiği an hafif gülsün yani dikkati dağılsın eğer biri söylemiyorsa bulması imkansız

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
furkan
sınıf kac kişi
15 kişiyiz

Kilitli poşete koyup çöpün arkasına içerisinde ki çop poşetinin altına (opsiyonel) yada cam kenarına koyun arkada birkaç arkadaş hoca sinifa girdiği an hafif gülsün yani dikkati dağılsın eğer biri söylemiyorsa
benim aklıma geldi de sonra hocaya ayıp olur diye yapmadık tekrar yaparsa deneyeceğim

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
biz almadık öyle bir koku, ama bize ben kimyacıyım bulurum deyip göz kırptı pek anlamadım

bi 30 40 saniye falan çok değil hepimizin yüzüne bakıyor teker teker ama ben şahsen bunun şov olduğunu düşünüyorum sadece dikkat dağıtmak için

ya sanmıyorum ardarda nasıl 3 kez bilecek bir insan hiç mi yanlış tahmin etmez
Bir kerede test etmek için yüzüğü sınıfta dolaba falan koyun bakalım ne olacak.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
15 kişiyiz

benim aklıma geldi de sonra hocaya ayıp olur diye yapmadık tekrar yaparsa deneyeceğim
Aklıma şey geldi yüzüğü birine verin ama bütün sınıf gülsün birbirinize bakmayın sadece hocaya bakarak gülün,bulması imkansız.

Top Bottom