ALADDİN ÇAKICI
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,344
Türk toplum yapısına baktığımızda genelde baskıcı, gelişime kapalı, dışa açık olmayan bir aile yapısına sahibİZ. Çoğumuz biz müslümanız diye kendimizi avuturuz Kur'an daki azap verici cezalardan dolayı korkarız Milletin namusuna göz koyarız komşumuzun arkasından konuşuruz miras paylaşımında kızlara pay vermeyiz iki sevgili el ele tutuştumu ahiret muhafızı olurUZ 
Afganistan'da şeriat isteyen halkın nasıl Avrupa'ya kaçtığını görüyoruz.....
Z kuşağı saçmalıklarını bırakalım biz bizden gelen önceki nesillere göre gayet akilliyiz birimiz bal sever digerimiz reçel ben bal seviyorum diye reçel yiyeni kisitlayamam
Herkes bu ülkede müslüman değil isteyen istediğini giyer söyler tek derdimiz tiktokdaki insanlar olmamalı veya bikini giymiş kız, tweRk yapan başörtülü olmamali, toplumun bunları aşıp üretime teşvik edilmeli teknoloji ve üretim konusulmali
Z kuşağı bunu yapamayabilir ama içindeki bazı insanlar kendine bu yönlendirmeyi yaparak kendini geliştirebilir
Z kuşağı dinsizleşmiyor Z kuşağının dini yok
Ne inanıyorsa inansın sana ne

Afganistan'da şeriat isteyen halkın nasıl Avrupa'ya kaçtığını görüyoruz.....
Z kuşağı saçmalıklarını bırakalım biz bizden gelen önceki nesillere göre gayet akilliyiz birimiz bal sever digerimiz reçel ben bal seviyorum diye reçel yiyeni kisitlayamam
Herkes bu ülkede müslüman değil isteyen istediğini giyer söyler tek derdimiz tiktokdaki insanlar olmamalı veya bikini giymiş kız, tweRk yapan başörtülü olmamali, toplumun bunları aşıp üretime teşvik edilmeli teknoloji ve üretim konusulmali
Z kuşağı bunu yapamayabilir ama içindeki bazı insanlar kendine bu yönlendirmeyi yaparak kendini geliştirebilir

Z kuşağı dinsizleşmiyor Z kuşağının dini yok
Ne inanıyorsa inansın sana ne

Son düzenleme: