AMD toplaman daha iyi olur anakart'ı iade edebilirsen R9 5900X ya da 5950X ve X570 bir sistem kurulabilir.Elimde yok 0 dan topluyorum sadece ana kart var
Yok zaten 3080 olacak sistemde paraya kıyıyorum550 TL fazla harcayınca sistemde başka bir yerden kısmak zorunda kalacak mısın?
Örneğin soğutucuyu düşürmek zorunda kalacak mısın?
Eğer böyle bir durum yoksa 10850K alınır.
En az 240 mm'lik bir sıvı soğutucu alıp AI OC'yi açıp çok rahat 5 Ghz'in üstü hızlarla kullanırsın.
Ana kartı alalı çok oldu ama benchmark testlerindede çok fark yok ben AMD yi pek beğenmiyorum zaten 3 4 fps kaybından korksaydım holder almazdım sistemeAMD toplaman daha iyi olur anakart'ı iade edebilirsen R9 5900X ya da 5950X ve X570 bir sistem kurulabilir.
3080 çok pahalı onun yerine 6900xt 16k.Yok zaten 3080 olacak sistemde paraya kıyıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ana kartı alalı çok oldu ama benchmark testlerindede çok fark yok ben AMD yi pek beğenmiyorum zaten 3 4 fps kaybından korksaydım holder almazdım sisteme
Ryzen ezdi.Ben ryzen kullanan birsi değilim ne yazıki
o zaman 10980k al.Yok zaten 3080 olacak sistemde paraya kıyıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ana kartı alalı çok oldu ama benchmark testlerindede çok fark yok ben AMD yi pek beğenmiyorum zaten 3 4 fps kaybından korksaydım holder almazdım sisteme