Has4nGodEx
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Ayb. Ben de aynı anakartı kullanıyom ama B550A-PRO alacam. Hepinize hava atıcam hıh.
Ayb. Ben de aynı anakartı kullanıyom ama B550A-PRO alacam. Hepinize hava atıcam hıh.
Kanka asfklyhsgfkbjasgkşbsa anakart olarak değil marka olarak diyorum bea.S2H daha iyi tamam yazma be artık
Marka olarak da ÇOK iyi oldukları şaibeli sayılır aslında Bu arada emredersin.Kanka asfklyhsgfkbjasgkşbsa anakart olarak değil marka olarak diyorum bea.S2H daha iyi tamam yazma be artık
Marka olarak seviyorum dedim B450M-K'yı övmedim seviyorum diye iyide demem ama seviyorum yani buna sen karışamazsın.Marka olarak da ÇOK iyi oldukları şaibeli sayılır aslında Bu arada emredersin.
Ben karışmadım ki zaten?Marka olarak seviyorum dedim B450M-K'yı övmedim seviyorum diye iyide demem ama seviyorum yani buna sen karışamazsın.
Tamam hocam iyi forumlarBen karışmadım ki zaten?
Sizden önce paylaştılarsa yapacak bir şey yok.Haberi bizim sitede paylaştım sabahtan, gidip kaynak olarak başka siteler burada paylaşılınca bir garip hissediyorum.
Değil, zaten bu gönderi akşam 7'de atılmışSizden önce paylaştılarsa yapacak bir şey yok.
Başka sitelerde var dizaynı daha iyi burayı atmıştırDeğil, zaten bu gönderi akşam 7'de atılmış
Açıkça Google ana sayfamda bu vardı ondan bunu attım. Orası benim haber konularımın içeriği oluyor.Başka sitelerde var dizaynı daha iyi burayı atmıştır