Neler Yeni

Zafer Partisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Zafer Partisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

• İyi

Oylar: 29 38.2%
  • Kötü

Oylar: 28 36.8%
  • Nötr

Oylar: 19 25.0%

• Oy kullanan toplam üye
    76

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Destekçilerinin çoğunun oy verme hakkı bile olmayan, sadece "mültecileri yollayacağız" diyerek oy kazanacağını sanan ırkçı bir parti. %10 u bile geçemez. Mültecilerin gitmesini ben de isterim. Ama "Sen Türkmensen bizdensin" demesini yanlış buluyorum.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Mavi akp demek çok yanlış olur. Akp’nin mavisi beyazı yoktur. Milliyetçi olduğu için sıcak bakıyorum ama surilerden başka adam akıllı icraatleri var mı bilmiyorum. O yüzden tavrım nötr (+) arası

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Zafer Partisine saygınlığım arttı btw. Çok kaliteli kadrosu var. (Eski Ülkü Ocakları Başkanları vb.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Ümit Özdağ iyi ama kadrosu kötü

Strelok

80+ Silver
Nasyonal sosyalist işçiler partisi Türkiye şubesi

The Batman

80+ Silver
ben pek ciddiye almıyorum seçimde kendini kanıtlamadan suan benim için yeni girmiş bir parti gibi

"Mültecileri yollayacağız" diyerek oy toplamaya çalışan bir parti. Tamam mültecileri yolladın buna eyvallah. Fakat ekonomiyi nasıl düzelteceksin? Eğitim sistemini nasıl düzelteceksin? Beyin göçünü nasıl engelleyeceksin? Dış siyasatte ne izleyeceksin? Dışa bağımlılığımızı azaltabilecek misin? Bunlar da önemli sadece mülteci yollamakla olmaz.

Spektraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Muhammed Emin Ocak
Efsane (!) kadrosu, faşist zihniyeti, berbat ekonomi planları ile milletin neden desteklediğini anlamadığım parti. Arkasına rüzgarı alıp kapılmayı o kadar çok seviyoruz ki...
Şu kadro başka partide olsa demediğinizi bırakmazdınız, ''Samimi değilsiniz :d'', ''Sizi zaten biliyorduk'' gibi yorumlar yapacaktınız ama.
7ohdih7z.jpg
i3s9i692.jpg
e59fs8im.jpg
us0wwayd.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de Ümit Özdağ aynı zamanda terör uzmanı olup teröristleri izlermiş, tişört satmak konusunda da çok usta biriymiş (!).

Terör uzmanı.PNG

Ümit Özdağ, saygı duruşunda durmayan adamı döven kişiyi ziyarete gidip tebrik etmişti.

Son düzenleme:
Top Bottom