Neler Yeni

Zafer Partisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Zafer Partisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

• İyi

Oylar: 29 38.2%
  • Kötü

Oylar: 28 36.8%
  • Nötr

Oylar: 19 25.0%

• Oy kullanan toplam üye
    76

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
%10'u bile geçemeyecek bir parti.
Mavi AKP dersek yeridir. İcraatleri arasında Suriyelileri göndermekten başka bir lütufları yok. :D
Türkmensen bizdensin Suriyeli isen gideceksin kafasındalar. :D
Yazık gerçekten

Ekho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ekho
O konuda yanlış demiş bence.
Avrupa kafa tutmak saçmalık birde Avrupa en güçlü askeri iki ülke var diye biliyorum Fransa ve İngiltere
Kesinlikle. Böyle işler için yanlış zamandayız artık işler silaha değil de politikaya bakıyor silahla tam anlamıyla olsaydı ortadoğu bu kadar çıkmaza girmezdi

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bana mı onlara mı :D
Sıfat belirt olm. :D
Zafer partisinin hak ettiği ilgiyi görmediği için ona yazık böyle düşündüğün için sanada yazık ülkenin geleceğine yazık.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Nereye takıldığını söylersen cevap verebilirim
Erdoğan'ı aşması için her şeyi yapacağız demiş fakat soruya cevap vermemiş. :D
Direkt olarak KK'yı destekleyeceğiz diye bir yaklaşım mevcut değil.

Siyaset bilimi okumuş adama siyaset yapmayın diyor. :D

Ha konuştuğu erkek AKP'li birisi onu biliyorum fakat bu tarz yaklaşımlarla bir şey yapamaz.
Yok Suriyelileri göndereceğim yok Türkmenler kalacak vs. bunlar fasa fiso. Yukarıda arkadaşın da dediği gibi oy bölmekten başka bir işlevi olmayacak.

Benim geleceğimi bu tarz Mavi AKP'liler mi kurtaracak? Beni bu tarz kişilerin mi kurtaracağını düşünüyorsun?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Erdoğan'ı aşması için her şeyi yapacağız demiş fakat soruya cevap vermemiş. :D
Direkt olarak KK'yı destekleyeceğiz diye bir yaklaşım mevcut değil.

Siyaset bilimi okumuş adama siyaset yapmayın diyor. :D

Ha konuştuğu erkek AKP'li birisi onu biliyorum fakat bu tarz yaklaşımlarla bir şey yapamaz.
Yok Suriyelileri göndereceğim yok Türkmenler kalacak vs. bunlar fasa fiso. Yukarıda arkadaşın da dediği gibi oy bölmekten başka bir işlevi olmayacak.

Benim geleceğimi bu tarz Mavi AKP'liler mi kurtaracak? Beni bu tarz kişilerin mi kurtaracağını düşünüyorsun?
Oy bölmek kavramı çok saçmadır sen sanıyormusun ki şuan seçim olsa adayların biri tek başına kazabileceğini muhakak ikinci tura kalacak ne kadar çok aday olursa o kadar iyidir ayrıca demokraside bunu gerektirir. Orada konuşan adamın mezun olduğu bölüm siyaset bilimi değil Beykent Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezunudur.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Oy bölmek kavramı çok saçmadır sen sanıyormusun ki şuan seçim olsa adayların biri tek başına kazabileceğini muhakak ikinci tura kalacak ne kadar çok aday olursa o kadar iyidir ayrıca demokraside bunu gerektirir. Orada konuşan adamın mezun olduğu bölüm siyaset bilimi değil Beykent Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezunudur.
Bu yılki seçimlerin 2.tura kalacağını düşünmüyorum.
Ya iktidar ya da muhalefet tek seferde bitirecek işi.
Oy oranları zaten yakın çıkmayacaktır. :)

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Ab lobicilerinin ve terör sevicilerin sevmediği bir partidir. Demirtaş ve kavala serbest bırakılsın diyen sözde Atatürkçüleri 2023 seçimlerinde kudurtacaktır ve ülkeyi fırsatçıların ve hükümetin soktuğu ekonomik krizden çıkarıp YÜCE TÜRK MİLLETİNİ hakettiği konuma getirecektir.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bu yılki seçimlerin 2.tura kalacağını düşünmüyorum.
Ya iktidar ya da muhalefet tek seferde bitirecek işi.
Oy oranları zaten yakın çıkmayacaktır. :)
Bu ülkeden gecici sığınmacıları göndermekte kararlı olan tek parti Zafer partisidir. Gecici sığınmacılar ekonomi dışında Türkiyenin bağımsızlığını toprak bütünlüğünü tehdit edecek seviyeye ulaşmasına az kalmıştır o yüzdendir ki şuan ki hükümetin gitmesi mecburi gözüyle bakılıyor. Tek vaadi ülkedeki mültecileri göndermek falanda değildir bizim milletimiz balık hafızalı her şeyi aklında tutamıyor aynı anda vaadlerini açıklamayacağını yavaş yavaş anlata anlata bu işi yürüteceğini kendisi beyan etti. Kaldı ki ülke gündemini değiştirerek muhalefetliğin nasıl yapıldığını bizlere gösterdi.

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
İktidar olduktan sonra bozulacak bir partidir.

Top Bottom