Kaliteli soğutucular işe yarar sorum şu kasanız mesh mi cam mi?bugun ,sıparıs ettıgım ns2000 i test ettım hıcbır işe yaramadı bannerlordda bf1 de gene 90 dereceden aşşağı düşmedi şunu öğrenmiş olduk zalman da olsa soğtucu işe yaramıyor
Notebook sanırımKaliteli soğutucular işe yarar sorum şu kasanız mesh mi cam mi?
En iyisi yumurta kolisi F/Pbugun ,sıparıs ettıgım ns2000 i test ettım hıcbır işe yaramadı bannerlordda bf1 de gene 90 dereceden aşşağı düşmedi şunu öğrenmiş olduk zalman da olsa soğtucu işe yaramıyor
vall evde bozuk bı spgutuc vardı aynı işi gördü
Ben sana ne dedim , dinlemiyorsun ki.bugun ,sıparıs ettıgım ns2000 i test ettım hıcbır işe yaramadı bannerlordda bf1 de gene 90 dereceden aşşağı düşmedi şunu öğrenmiş olduk zalman da olsa soğtucu işe yaramıyor
yol buza gözukutoryorArkadaşımın emektar bir notebook'u vardı poşetin için buz koyup PC'nin üstüne koyardı baya iş yapıyordu
çok etkısı oldu dıyenlere kandımBen sana ne dedim , dinlemiyorsun ki.
Aman hocam altına falan koymasında altına koyarsa buharlaşacağından kalıcı hasarlar verebiliyor oluşan nem.Arkadaşımın emektar bir notebook'u vardı poşetin için buz koyup PC'nin üstüne koyardı baya iş yapıyordu
Ben seni dolandırmadım zaten, bende etkisi oldu ve bunu sana da söyledim.çok etkısı oldu dıyenlere kandım
dolandırdın demedım kı sende etkısı oldu bende olmadı normal bişeyBen seni dolandırmadım zaten, bende etkisi oldu ve bunu sana da söyledim.
o nası iş bana bi ürün linkini atar mısınZalman alacağına bir metal macun alıp sürsen pc buz gibi olmuştu bile.