300 e PSU ile aldım kuzenimden yan cam olsa 600 den aşağı vermem hocam maaliyeti çok fazla yaptırırsam ihtiyacı vardır o yüzden almıştır umarım satmak için vs değil.Bana çok ucuza gitmiş gibi geldi
Kanka çok iyi fiyat daha geçen aya 2 camlı halini 400 e görmüştüm300 e PSU ile aldım kuzenimden yan cam olsa 600 den aşağı vermem hocam maaliyeti çok fazla yaptırırsam ihtiyacı vardır o yüzden almıştır umarım satmak için vs değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok eski kasa zaten 6-7 yılı var kuzenim odasında saklıyordu bende aldım yazın ihtiyacım yok şuan
Usta bu al sat sana iyi kazandırdı Allah bereket versin2.elde 3 fanlı kasaları bu fiyata satan vardı araştırıp denk getiririm alıcağım zaman mutlaka
james ab yakisikliymis be400 liraya boş halde satıcam anlaştık bugün psuyu sökücem yan cam olmadığı için toz vs yapar ve aşırı ses yapar korkumdan ve daha 1 yıl sonra kasa topliyacağim için 2.elden daha iyisini alabilirim diye düşünüyorum değer kaybetmeden para Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
eyw sattım 400e 6 da 100 lira kar artı psu kaldı 600w 400 liramım üstünde gider oda tamir edersemUsta bu al sat sana iyi kazandırdı Allah bereket versin
yansımam var demi nalet olsun bebeğimjames ab yakisikliymis be
yansımam var demi nalet olsun bebeğim
400 liraya boş halde satıcam anlaştık bugün psuyu sökücem yan cam olmadığı için toz vs yapar ve aşırı ses yapar korkumdan ve daha 1 yıl sonra kasa topliyacağim için 2.elden daha iyisini alabilirim diye düşünüyorum değer kaybetmeden para Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
11 se lan o trde yok QOWJWOSJJDAman tanrım redmi note 10S
11se lan o trde yok QOWJWOSJJDAman tanrım redmi note 10S
Hepsini upladım çünkü işe yarayan .dana sayfada 4 tane konunuz var hocam