Neler Yeni

Sistemim Nasıl Sizce Her Şey Doğru Mu?

djaxlee6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
Benim de yoktu dostum onlar sıkıntı olmaz.
Abi şaka gibi adamlar sıvı soğutmanın kumandasını koymamışlar sıvı soğutma kutusunda yok diğer kutulara eve gidince bakicam inşallah koymuslardir

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Abi şaka gibi adamlar sıvı soğutmanın kumandasını koymamışlar sıvı soğutma kutusunda yok diğer kutulara eve gidince bakicam inşallah koymuslardir
Dostum telaşı bırakır mısın lütfen 1 telefonla halledilecek meseleler onlar relax biraz.

djaxlee6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
Dostum telaşı bırakır mısın lütfen 1 telefonla halledilecek meseleler onlar relax biraz.
Hep bana denk gelmesi üzüyor beni şubede kalmış oraya gidiyoruz şimdi yeniden..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Termal macunda baya var kutuda onuda kullanmadilar büyük ihtimalle bilemiyorum okadar cahil değillerdir heralde?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Hep bana denk gelmesi üzüyor beni şubede kalmış oraya gidiyoruz şimdi yeniden..

Termal macunda baya var kutuda onuda kullanmadilar büyük ihtimalle bilemiyorum okadar cahil değillerdir heralde?
Zaten termal macun az gider dediğin gibi o kadar cahil değillerdir.

djaxlee6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
Sıvı soğutmanin kutusunda şuan yarı şırınga macun ve 4 tane vida gibi biseyler var Aldım kumandayi termal macunda yarısında, termal macun şırıngada full mu oluyor ilk başta kullanılmadan ? Çünkü full değil biraz aşağıda kapakta felan hiç macun izi yok o yüzden dedim ama eğer ilk başta fazla ise şırıngada şuan yarısında macun kullanmışlar bence

Bu civarda macun ne düşünüyorsunuz ? Kullanmışlar mi sizce

Ekler

• Screenshot_2024-07-09-19-33-35-566_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-07-09-19-33-35-566_com.miui.gallery.jpg
    1.2 MB · Hit: 22

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,372
İsim
Rick Baba
Bakın diyorum ki bu soğutucu iyi mi? diyorum pahalı diyosunuz ben size pahalı olup olmadığıni sormuyorum bu forumlarda neden böyle yapıyorsunuz siz bu soğutucu iyi mi? değil mi iyi ama pahalı derseniz anlarım..Bundan sonra forumlara soracağım zaten de artık aldım soğutucuyu sanki 1 ay götürmeyecek gibi konuşuyorsunuz o yüzden biraz düşündürüyorsunuz beni yapmayın böyle lütfen tamam fikrinizi belirtin de aldım gitti artık benim sorduğum şey bu sistem nasıl bu sistem ucuz mu değil anlatabildimmi hala biri yukarda kaç TL ye aldınız demiş ben sistemin iyiliğini soruyorum kardeşim anlıyor musun? Bu arada şubeden direk almama rağmen parçaların da şubede olmasına rağmen neden 2-3 gün bekliyorum montaj için bu normal bir şey mi arızalı yada hatalı bir ürün koyarlar diye çok korkuyorum kurulurken göremeyeceğim sistem hazır olunca arayacaklar parçaların kutularını verecekler ama bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Öyle bir şey yapabilirler mi yoksa bekleme süresi normalmi

Elinde parça yoksa başka şehirden temin ederler montajını yapıp gönderirler.

djaxlee6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
Elinde parça yoksa başka şehirden temin ederler montajını yapıp gönderirler.
Termal macun kullanmışlar mi sizce bakarmisin fotoğraf ekledim sıvı soğutma kutusunun içinden çıktı macun seviyesine bakacak olursak kullanmışlar demi ?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Sıvı soğutmanin kutusunda şuan yarı şırınga macun ve 4 tane vida gibi biseyler var Aldım kumandayi termal macunda yarısında, termal macun şırıngada full mu oluyor ilk başta kullanılmadan ? Çünkü full değil biraz aşağıda kapakta felan hiç macun izi yok o yüzden dedim ama eğer ilk başta fazla ise şırıngada şuan yarısında macun kullanmışlar bence

Bu civarda macun ne düşünüyorsunuz ? Kullanmışlar mi sizce
Kullanmışlar.

djaxlee6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
Ve bir tane üstünde VGA yazan sıvı soğutucunun galiba VGA gibi bişi yazıyor o kablo boşta böyle olması gerekiyor demi sıkıntı yok yani hiç
VGA diye kablo var poşette onu kullanmamislar o fazla olan bişi mi ? Normal yani demi

Kullanmışlar.
Tamamdır son mesajıma bakarmisiniz size zahmet VGA yazıyordu sanırım öyle bir kablo var poşette kullanmamislar normal mi ? O fazla parça mi yedek parça mi hepsinde böyle artıyor mu ?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Ve bir tane üstünde VGA yazan sıvı soğutucunun galiba VGA gibi bişi yazıyor o kablo boşta böyle olması gerekiyor demi sıkıntı yok yani hiç
VGA diye kablo var poşette onu kullanmamislar o fazla olan bişi mi ? Normal yani demi

Tamamdır son mesajıma bakarmisiniz size zahmet VGA yazıyordu sanırım öyle bir kablo var poşette kullanmamislar normal mi ? O fazla parça mi yedek parça mi hepsinde böyle artıyor mu ?
Onu bilmiyorum dostum hiç ama kaldıysa ya yedek parçadır ya da başka bişey.

Shix2x

80+ Bronze
Termal macun kullanmışlar mi sizce bakarmisin fotoğraf ekledim sıvı soğutma kutusunun içinden çıktı macun seviyesine bakacak olursak kullanmışlar demi ?
Dostum kapat artik şu konuyu anlamadım ilk defa mi alışveriş yapiyorsun?

djaxlee6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
Dostum kapat artik şu konuyu anlamadım ilk defa mi alışveriş yapiyorsun?
Son olarak şunu soracağım
kasa kutusunda PSU yani power supply yerinde "STANDART PS2 ATX PSU" yazıyor iyi yanı demi şuan
PSU neden böyle yazıyor ? PSU iyi demi
Böyle yazması normalmi

Shix2x

80+ Bronze
Son olarak şunu soracağım
kasa kutusunda PSU yani power supply yerinde "STANDART PS2 ATX PSU" yazıyor iyi yanı demi şuan
PSU neden böyle yazıyor ? PSU iyi demi
Böyle yazması normalmi
İyi dostum merak etme normal standart psu

Top Bottom