Neler Yeni

Sistemim Nasıl Sizce Her Şey Doğru Mu?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Evet bende ama thermaltake mi aqua mi acaba sessizlik olarak hangisi daha iyidir bilemedim ve bu arada kasa xigmatek anubis pro 4fx mesh bı kasa önü biraz açık yani delikleri çok büyük gibi geldi bana çok tozlanma yapacağını düşünüyorum sizce çok toz yaparmi benim kasanın biraz önü büyük delikleri yani hava dolaşımı çok iyi olur bence ama tozlanmada olacak bilemedim
Çok tozlanacağını sanmam benim kasam da ön tarafı mesh ve baya aralıklı delikleri.

djaxlee6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
ne hakkında sistemi almadınız mı?
Sistemi aldım bugün teslim alacağım ama soğutucu konusunda yardım lazım soğutucu sigmamis kasaya olmamış attığım linklerden birinin sıvı soğutma sini alacağım sizinde fikrinizi öğrenmek isterim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne hakkında sistemi almadınız mı?
Büyük ihtimalle thermaltake water 3 alacağım

Son düzenleme:

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,838
İsim
Emir
Sistemi aldım bugün teslim alacağım ama soğutucu konusunda yardım lazım soğutucu sigmamis kasaya olmamış attığım linklerden birinin sıvı soğutma sini alacağım sizinde fikrinizi öğrenmek isterim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyük ihtimalle thermaltake water 3 alacağım
bu yeterli olur.Site güvenilir merak etmeyın

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,838
İsim
Emir
Sıvı soğutma alacağım ve vatandan alacağım thermaltake water w3.0 alacağım 240 lik herkes iyi diyor sizcede iyi demi ? Kasam destekler bu arada demi ? Xigmatek anubis pro 4fx
gereksiz pahalı.Ek olarak o işlemciye attığım soğutma yeter.Yardımcı olmamı istiyorsanız beni veya başkalarını dinlemelisiniz.Tek vatan güvenilir değil bir sürü site var.Demiyim diyorum fakat sistemi zaten pahalıya almışsınız daha da pahalıya parçalar almaya çalışmayın rica ediyorum

djaxlee6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
gereksiz pahalı.Ek olarak o işlemciye attığım soğutma yeter.Yardımcı olmamı istiyorsanız beni veya başkalarını dinlemelisiniz.Tek vatan güvenilir değil bir sürü site var.Demiyim diyorum fakat sistemi zaten pahalıya almışsınız daha da pahalıya parçalar almaya çalışmayın rica ediyorum
Bakın haklısınız ama ben size pahalı olursa almam diye bir şey demiyorum vatandan PC diziyorum kurulumu orda yapacağım size pahalı mı diye sormuyorum ki sizde haklısınız tamamda ben size kasa uygunmu diye soruyorum.

Shix2x

80+ Bronze
Aqua yada thermaltake alacağım bilemedim
https://www.vatanbilgisayar.com/cougar-aqua-240-2x120mm-fanli-rgb-islemci-sivi-sogutucu.html
Ya bu
Yada bu
Bu arada 7500f işlemciye yeter demi 240 olanlar 2 fanlilar
Bu 2 attığım sıvı soğutmalar ses yaparmi? Ses sorunu varmı yani
Daha neyi bilemiyorsun kardeşim kaçıncıya soruyorsun cevaplıyoruz al geç thermaltake iste kaliteli markadır işlemcin aşırı guclu değil zaten bunlara çıkmana bile gerek yoktu

djaxlee6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
Daha neyi bilemiyorsun kardeşim kaçıncıya soruyorsun cevaplıyoruz al geç thermaltake iste kaliteli markadır işlemcin aşırı guclu değil zaten bunlara çıkmana bile gerek yoktu
Kasaya uyumlu mu diyorum ya dostum alacağım ztn uyumlu mu diye soruyorum ve nasıl güçlü değil işlemci onu anlamadım

djaxlee6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
Bi 7800x3d değil dostum 1500tllik soğutucu bile her türlü soğutur
Okadar olmadığını biliyorum ama işlemci kötü değil yani demi valoda 500-550 FPS verdiği gösteriliyor FPS testlerinde benim sistemimde yani

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
Musa Topçu
7700xtli sisteme 38k mı diyor bana mı öyle geldi

djaxlee6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
7700xtli sisteme 38k mı diyor bana mı öyle geldi
Hadi kardeşim başka insanlarin hevesini kacirttir ben böyle aldım ne paraymis aw herkes para para o pahalı size pahalı olup olmadığını soran mi var kardeşim sistem iyi mi? diyorum pahalı diyosun ne yasiyosun sen ? Yargılayacak başka birini bul

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,875
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.
Top Bottom