Neler Yeni

Sistemim Nasıl Sizce Her Şey Doğru Mu?

Shix2x

80+ Bronze
Mouse olarak büyük ihtimalle deathadder razer v3 alacağım ama hiç kablosuz kullanmadım mousepad im çok kötü iyi bir mouse pad lazım tigerli bişi var o iyi mi? acaba çok gördüm. Tmm çalışıyorsa sıkıntı yokta 2. Elde olmasın yani öyle bir şey olmaz demi öyle bir dediniz ki sanki olabilirmiş gibi olmaz demi ya :D bu arada darboğaz nasıl sistemin darboğaz oranı yüksek değil demi darboğaz yapmaz yani ?
Darboğaz yapmaz, mouse pad olarak gamepower diyorsunuz sanırım? Bütçe çok çıkmıyorsa alınabilir. Yani illa küçük bir ihtimal var hocam da ne elinizden ne gelebilir ki? İçinizin rahat olmasini istiyorsanız bilgisayardan anlayan bir tanıdığınızi çağırıp montaji onunla yapacaksınız ürünün kutusunu ve jelatinini siz açacaksınız vatan'a bırakmayacaksiniz.

djaxlee6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
Test edilmesi montaj sonrası oluyor.Sistemin düzgün çalışıp çalışmadığıyla alakalı.Sıfır konusuna gelirsek öyle bir şey olmaz marka imajına zarar verir.Sistem alınmış hayırlı olsun.Sistem parçaları da uyumlu değilse sistemde özelleştirme olmaz merak etmeyin.Darboğaz konusu da söz konusu değil
Yani 2. El konusu mu demek istediniz 2. El olmaz yani 2. El olursa öyle bişi yaparlarsa vatan mağazası imajına zarar verir bunu demek istediniz demi ? Sistemde özelleştirme olmaz derken ne demek istediniz onu da açıklayabilir misiniz size zahmet anlayamadım çok teşekkürler bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Darboğaz yapmaz, mouse pad olarak gamepower diyorsunuz sanırım? Bütçe çok çıkmıyorsa alınabilir. Yani illa küçük bir ihtimal var hocam da ne elinizden ne gelebilir ki? İçinizin rahat olmasini istiyorsanız bilgisayardan anlayan bir tanıdığınızi çağırıp montaji onunla yapacaksınız ürünün kutusunu ve jelatinini siz açacaksınız vatan'a bırakmayacaksiniz.
Bu zamana kadar olsa duyardık heralde hiç duydunuzmu öyle bişi olduğunu ben duymadım ama inşallah olmaz tabi öyle bişi bence boşuna kaygılaniyorum boşuna strese giriyorum bence olmaz öyle bişi bence ya
Mouse pad ise klasse galiba trendyolda var klasse tiger galiba

Shix2x

80+ Bronze
Toz olayı kasayi nereye koyduğunuzs göre değişir fakat mesh olması kasanin daha ferah olmasi anlamına geliyor.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,838
İsim
Emir
Yani 2. El konusu mu demek istediniz 2. El olmaz yani 2. El olursa öyle bişi yaparlarsa vatan mağazası imajına zarar verir bunu demek istediniz demi ? Sistemde özelleştirme olmaz derken ne demek istediniz onu da açıklayabilir misiniz size zahmet anlayamadım çok teşekkürler bu arada

Bu zamana kadar olsa duyardık heralde hiç duydunuzmu öyle bişi olduğunu ben duymadım ama inşallah olmaz tabi öyle bişi bence boşuna kaygılaniyorum boşuna strese giriyorum bence olmaz öyle bişi bence ya
Yani uyumlu olup olmadığını sormuşsunuz onu açıkladım.Sistemde ki parçalar uyumlu değil ise sistemi açıp test edemezler ondan dolayı

djaxlee6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
Yani uyumlu olup olmadığını sormuşsunuz onu açıkladım.Sistemde ki parçalar uyumlu değil ise sistemi açıp test edemezler ondan dolayı
Sizce sistemim nasil soğutma felan? (pahalı olup olmadığı değil iyi olup olmadığı)Anladım yani iyi çalışır mı parcalar birbirine uyumlu mu anlamında dedim tam performans alirmiyim yani
Kasayı yanımda da test ederler bence
Bu arada anakartta RGB desteği yok ama soğutma da RGB var anakart desteklemediği için RGB si yanmazmi ki
Ben uyuyacağım çok teşekkürler yarın sorum olursa soracağım bu konuya yarın görüşmek üzere.

Shix2x

80+ Bronze

Mouse pad ise klasse galiba trendyolda var klasse tiger galiba
Hocam siz rahatta kalın, merdiven altı mağazadan almıyorsunuz. Mousepad güzeldir.

djaxlee6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
Toz olayı kasayi nereye koyduğunuzs göre değişir fakat mesh olması kasanin daha ferah olmasi anlamına geliyor.
Bugün aradılar soğutucu kasada kasma mi ne yapiyomus soğutma kasaya uymuyormus ya kasayı değiştireceğim yada soğutmayi değiştireceğim ama başka soğutucu yok bir tane sıvı soğutma var onu mu alsam bilemedim kasayı mi değiştireyim soğutucuyumu soğutucu olarak sıvı soğutucu var diğer seçenek başka yok sıvı soğutma alayimmi ? markasını hatırlamıyorum görünce yazarım
Buldum sanırım buydu

Son düzenleme:

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Daha almadıysan iade etme şansın var mı dostum ? Daha sonra kendin alırsın bu arada soğutucuyla alakalı bi bilgim yok kimse yazmamış diye fikir verme amacıyla yazdım.

djaxlee6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
Daha almadıysan iade etme şansın var mı dostum ? Daha sonra kendin alırsın bu arada soğutucuyla alakalı bi bilgim yok kimse yazmamış diye fikir verme amacıyla yazdım.
Şuan zaten kasaya olmamış onu iade edeceğim mecbur onun yerine vatandan almam gerek oraya güveniyorum tek kurulumu ben yapamam başkasına da yaptırmam o yüzden ya attığım linkteki sıvı soğutmayi alacağım yada bunun derecesinde bir kule tipi fan ama stokta olması önemli

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Şimdi bir şey önersen araştırıp stoğu olmasa vatan da boşa zaman kaybı olucak acaba stokta ki soğutucular neler.

djaxlee6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
Şimdi bir şey önersen araştırıp stoğu olmasa vatan da boşa zaman kaybı olucak acaba stokta ki soğutucular neler.
İşte bilmiyorum ki önceki attığım linke bakabilirsin zalman Alpha 28 galiba link var yukarda onu önerdiler o kötüyse 7500f i sogutacak iyi bı kule tipi fan alacağım hem ramleri felan hep kapatmış şuan o olmayan soğutucu o yüzden kasayı değiştirmeye gerek yok onun için başka soğutma alacağım ama ne alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,875
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.
Top Bottom