Her telefonun bence yatırımlık olacağını düşünmüyorum. İhtiyacın varsa telefon iyi kampanyada kaçırma. Yatırımlık için iPhone 11 gibi talebi cok fiyatı uygun olan telefonları indirimlerde almanı öneririm YTDtelefonlara zam gelecek diye bir söylenti var ikinci el fiyatlarını etkiler mi sizce? sıfır telefon alıp yatırımlık bekletilir mi sizce
Yatirimlik diyorsan iphone olabilir ama kullanmak icin s23 gayet iyiBen yeni telefon almak istiyorum ama 2 hafta sonra filan almayı düşünüyordum acaba acele etsem mi yani uçurum gibi farklar oluşur mu alacağım telefon ya Samsung S21 Fe yada Samsung S23
Yatırımlık almayacağım şuan kullandığım telefondan memnun değilim o yüzden değiştireceğim önerin için teşekkür ederim hocamYatirimlik diyorsan iphone olabilir ama kullanmak icin s23 gayet iyi
Bir de hocam Samsung S21Fe ile Samsung S23 arasında fiyat makasını ödemeye değer mi ?Yatirimlik diyorsan iphone olabilir ama kullanmak icin s23 gayet iyi
Hocam baya fiyat farkı var değermi tam olarak bir şey diyemem maalesef forumda telefon ile ilgilenen arkadaslar yardimci olurlarYatırımlık almayacağım şuan kullandığım telefondan memnun değilim o yüzden değiştireceğim önerin için teşekkür ederim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de hocam Samsung S21Fe ile Samsung S23 arasında fiyat makasını ödemeye değer mi ?
Değer.Bir de hocam Samsung S21Fe ile Samsung S23 arasında fiyat makasını ödemeye değer mi ?
Hocam son olarak standart 5000mh batarya 120hz de telefonu fazla kullaniyorsaniz gün sonunu getiremeyebiliyor güc tasarrufunda 60hz kullaniyorum rahatça gece geç saatlere kadar yetiyorYatırımlık almayacağım şuan kullandığım telefondan memnun değilim o yüzden değiştireceğim önerin için teşekkür ederim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de hocam Samsung S21Fe ile Samsung S23 arasında fiyat makasını ödemeye değer mi ?
Böyle genel bir cevap yanlış. 5000 mah 120HZ telefon çok rahat günü çıkartır ama önemli olan hangi telefon olduğu.Hocam son olarak standart 5000mh batarya 120hz de telefonu fazla kullaniyorsaniz gün sonunu getiremeyebiliyor güc tasarrufunda 60hz kullaniyorum rahatça gece geç saatlere kadar yetiyor
Hocam m52 5g cikarmiyorBöyle genel bir cevap yanlış. 5000 mah 120HZ telefon çok rahat günü çıkartır ama önemli olan hangi telefon olduğu.
Dediğim gibi cihazdan cihaza değişir.Hocam m52 5g cikarmiyor