Neler Yeni

Zam gelecek diyorlar telefon almak mantıklı mı

xAspeecT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emir Şimşek
telefonlara zam gelecek diye bir söylenti var ikinci el fiyatlarını etkiler mi sizce? sıfır telefon alıp yatırımlık bekletilir mi sizce

İsmlkl_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
İsmail Ahmet
Instagram
İsmlkl_
Ben yeni telefon almak istiyorum ama 2 hafta sonra filan almayı düşünüyordum acaba acele etsem mi yani uçurum gibi farklar oluşur mu alacağım telefon ya Samsung S21 Fe yada Samsung S23

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
telefonlara zam gelecek diye bir söylenti var ikinci el fiyatlarını etkiler mi sizce? sıfır telefon alıp yatırımlık bekletilir mi sizce
Her telefonun bence yatırımlık olacağını düşünmüyorum. İhtiyacın varsa telefon iyi kampanyada kaçırma. Yatırımlık için iPhone 11 gibi talebi cok fiyatı uygun olan telefonları indirimlerde almanı öneririm YTD

{ExperElite}

80+ Bronze
Ben yeni telefon almak istiyorum ama 2 hafta sonra filan almayı düşünüyordum acaba acele etsem mi yani uçurum gibi farklar oluşur mu alacağım telefon ya Samsung S21 Fe yada Samsung S23
Yatirimlik diyorsan iphone olabilir ama kullanmak icin s23 gayet iyi

İsmlkl_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
İsmail Ahmet
Instagram
İsmlkl_
Yatırımlık almayacağım şuan kullandığım telefondan memnun değilim o yüzden değiştireceğim önerin için teşekkür ederim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de hocam Samsung S21Fe ile Samsung S23 arasında fiyat makasını ödemeye değer mi ?

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
eskiden 200 doların altındaki cihazlar sanki 200 dolarmış gibi vergilendiriliyordu artık 350 doların altındaki cihazlar 350 dolardan ülkeye giriyormuş gibi vergilendirecekler. Örneğin 250 dolara Türkiye ye gelen bir cihaza 350 dolardan girmiş gibi kdv ötv uygulanacak. Halihazırda 350 doların üzerindeki cihazlar için değişen bişey yok

{ExperElite}

80+ Bronze
Yatırımlık almayacağım şuan kullandığım telefondan memnun değilim o yüzden değiştireceğim önerin için teşekkür ederim hocam

Bir de hocam Samsung S21Fe ile Samsung S23 arasında fiyat makasını ödemeye değer mi ?
Hocam baya fiyat farkı var değermi tam olarak bir şey diyemem maalesef forumda telefon ile ilgilenen arkadaslar yardimci olurlar

şahin doğan

80+ Platinum
Değer.

Yatırımlık alınmaz ama lazım ise alınır.

{ExperElite}

80+ Bronze

Hocam son olarak standart 5000mh batarya 120hz de telefonu fazla kullaniyorsaniz gün sonunu getiremeyebiliyor güc tasarrufunda 60hz kullaniyorum rahatça gece geç saatlere kadar yetiyor

şahin doğan

80+ Platinum
Hocam son olarak standart 5000mh batarya 120hz de telefonu fazla kullaniyorsaniz gün sonunu getiremeyebiliyor güc tasarrufunda 60hz kullaniyorum rahatça gece geç saatlere kadar yetiyor
Böyle genel bir cevap yanlış. 5000 mah 120HZ telefon çok rahat günü çıkartır ama önemli olan hangi telefon olduğu.

şahin doğan

80+ Platinum

milenix

80+ Gold
Kullanmak için alınır, yatırım yapmak için mantıksız. (YTD)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,163
Üyeler
164,625
Son üye
toriq
Top Bottom