Neler Yeni

Zayıflamak İçin Öneriler ?

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Herkese selam, aşırı kilolu olan ben, hem virüs iken hemde pandemi döneminde evde tıkalı olduğum için hem hareket edemeyip hemde yemeğe bayağı düşdüğüm dolayı aşırı kilo almış bulunmaktayım bu yüzden bir diyetisyene görünmeye karar verdim. Ancak daha önce diyetisyene gitmeme rağmen irademe sahip çıkıp yemek yemeyi kesememiş bulunmaktayım. Bundan kaynaklı olarak forumda bana verebileceğiniz bir öneri veya tavsiye verecek var mıdır ? (Kilomu söylemek istemiyorum.)

Çınar Yaşar

80+ Gold
1609932637912.png

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
motive
evde spor yap çıkabiliyorsan dışarı çıkıp koş veya top falan oyna

ve muratabigf nin zayıflama videosunu izle baya iyi diyolar yapıp 60 kilo veren var

Trool

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet
Barış Özcan'ın Zinciri kırma adında bir programı var bunu a4 e çıkartıp diyete uymaya çalış her sene başında zinciri kırma adında video atıyor izlediğin zaman anlıyacaksın
Bu 2021 yılı için videosu

Çınar Yaşar

80+ Gold
Zamanında fitness e gitmiştim günde 2 litre su iç, günde 30-45 dakika koşu yap, ondan sonra 30-40 dakika bisiklet, sonra işin içine 3 set her birinde 15 kere yapmak felan giriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mehmet Akif ERSİN
Yemekten 20dk önce su iç iştahı azaltır.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Herkese selam, aşırı kilolu olan ben, hem virüs iken hemde pandemi döneminde evde tıkalı olduğum için hem hareket edemeyip hemde yemeğe bayağı düşdüğüm dolayı aşırı kilo almış bulunmaktayım bu yüzden bir diyetisyene görünmeye karar verdi. Ancak daha önce diyetisyene gitmeme rağmen irademe sahip çıkıp yemek yemeyi kesememiş bulunmaktayım. Bundan kaynaklı olarak forumda bana verebileceğiniz bir öneri veya tavsiye verecek var mıdır ? (Kilomu söylemek istemiyorum.)
Dostum ilk olarak boy kilo endeksine bakman gerekir(baktınmı bilmiyorum) eğer çok kilolu gözüküyorsan diyetisyen bir doktora başvurabilirsin her insanın metabolizması farklı olduğu için her insan farklı şekilde kilo verir.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Dostum ilk olarak boy kilo endeksine bakman gerekir(baktınmı bilmiyorum) eğer çok kilolu gözüküyorsan diyetisyen bir doktora başvurabilirsin her insanın metabolizması farklı olduğu için her insan farklı şekilde kilo verir.
Hocam utanılacak bir konu olmadığı için söylüyorum
Boy:1,86
Kilo:106
Çok fazla kilolu göstermiyorum boyumdan kaynaklı olarak ancak yeni alınan kıyafetlerim hiç giyemeden dar gelmeye başladığı için forumdan da bir tavsiye alabilir miyim diye sordum.

ELECTUS

80+ Silver
Dostum yemek çok yeme yani ye ama sağlıklı şeyler ye birde yürüyüş yap babam 96 kilodan 84 kiloya indi bu dediğim programla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,814
Üyeler
164,733
Son üye
eazymfe
Top Bottom