- Reaksiyon skoru
- 282
PS3 süper slime ve bilgisayara bağlamak için ucuz bişey arıyordum bunu buldum sizce zeiron monitör alınır mı??
Benim için hz önemli değil 30 hz de olsa yeter.1080p bile değil panel kalitesinden bahsetmiyorum bile. Sarı siteden daha yüksek hz monitör bulabilirsin
Bekleyip biraz daha bütçe ayırmaya bakın. 500tl ucuz diye aldığınız monitör üzer sizi.Benim için hz önemli değil 30 hz de olsa yeter.
Siz bana 1900 tl bütçeyle 1080p bir monitör önerebilirmisin? sıfır olması lazım
Bütçe artmaz zar zor zaten biriktirdim bu miktarıBekleyip biraz daha bütçe ayırmaya bakın. 500tl ucuz diye aldığınız monitör üzer sizi.
Bütçe artmaz zar zor zaten biriktirdim bu miktarıBekleyip biraz daha bütçe ayırmaya bakın. 500tl ucuz diye aldığınız monitör üzer sizi.
Niye 0 alıyorsun ki onu anlamadım? Bir sebebi mi var? Bu aldığın ürün bile bekleye bekleye 2. El olmuştur zaten. Gamebooster,rampage gibi ucuz monitörlerin 2. Elini bulursun 2kya.Benim için hz önemli değil 30 hz de olsa yeter.
Siz bana 1900 tl bütçeyle 1080p bir monitör önerebilirmisin? sıfır olması lazım
2. elle uğraşamam çoğu satıcı zaten kargo yollamıyorÇok kötü monitör alınmaz. Ps3 bu monitöre bağlanacağını bilse üzülürdü.
Şu monitörü hiç bir ülkede satışta görmezsin,sokağa atılan alan alsın diye bırakılan ürünleri millete satıyorlar. Yazık.
Niye 0 alıyorsun ki onu anlamadım? Bir sebebi mi var? Bu aldığın ürün bile bekleye bekleye 2. El olmuştur zaten. Gamebooster,rampage gibi ucuz monitörlerin 2. Elini bulursun 2kya.
o zaman alın ama 20yıllık bir panele para vermiş olacaksınız2. elle uğraşamam çoğu satıcı zaten kargo yollamıyor
para verilmez bunaPS3 süper slime ve bilgisayara bağlamak için ucuz bişey arıyordum bunu buldum sizce zeiron monitör alınır mı??
bütçe biraz artarsa bunu alın hiç olazsa kaliteli bir panel alın2. elle uğraşamam çoğu satıcı zaten kargo yollamıyor
Bunun hdmi girişi yokki ps3 nasıl bağlıyacağım??
bütçe biraz artarsa bunu alın hiç olazsa kaliteli bir panel alın