SerhatKRbb
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 892
Merhaba forumdaşlar ilgimi çeken kesin ikisinden birini alacağım bu iki laptop arasinda kaldim. Temel özellikleri neredeyse ayni olan bu laptoplar arasinda minimal farkliliklar bulunmakta.
Zenbook
Ryzen Ai 7 350 , 16Gb Tümleşik Ram 512GB Ssd 3k 120hz oled ekran ile gelmekte
Vivobook ise
Ryzen Ai 7 350 ,24gb Tumlesik ram , 512gb ssd 3k 120hz oled ekranlı
Basit ozelliklwei arasinda sadece ram farki var ki tumlesik oldugundan vivobook ekstra puan aliyor bence. Ayrica Zenbook 1 Tane fana sahip Fan hem arkadan hem yandan egzoz giris cikisina sahip.
Vivobook 2 adet fana sahip ama sadece arkasinda egzoz giris cikisi mevcut Fiyatlari tamamen ayni olan bu 2 laptopda ben hangisini tercih etmeliyim. Tasarimsal ufak farklar da mevcut Eklere iç tasarimlarini ekledim yorumlarinizi bekliyorum
Zenbook
Ryzen Ai 7 350 , 16Gb Tümleşik Ram 512GB Ssd 3k 120hz oled ekran ile gelmekte
Vivobook ise
Ryzen Ai 7 350 ,24gb Tumlesik ram , 512gb ssd 3k 120hz oled ekranlı
Basit ozelliklwei arasinda sadece ram farki var ki tumlesik oldugundan vivobook ekstra puan aliyor bence. Ayrica Zenbook 1 Tane fana sahip Fan hem arkadan hem yandan egzoz giris cikisina sahip.
Vivobook 2 adet fana sahip ama sadece arkasinda egzoz giris cikisi mevcut Fiyatlari tamamen ayni olan bu 2 laptopda ben hangisini tercih etmeliyim. Tasarimsal ufak farklar da mevcut Eklere iç tasarimlarini ekledim yorumlarinizi bekliyorum