Berkayyaar
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Kendi özelleştirmem ile fiyatı nasıl alınır mı ?
GAINWARD ekran kartı güvenilir mi
GAINWARD ekran kartı güvenilir mi
Bu fiyata baya iyiymiş , 32 gb ram var , çift m2 slotlu güzel bir anakart , Gainward Phoneix serisi ekran kartı , akvaryum kasa. Sadece m2 biraz giriş seviye ama iş görür. 55k ya kaçırma bence 4070 ti superli sistem için güzel fiyat.Kendi özelleştirmem ile fiyatı nasıl alınır mı ?
GAINWARD ekran kartı güvenilir mi Alıntıyı görüntüle
Bu arada söylemeyi unutmuşum bence soğutucuyu değiştir. O soğutucu alınmaz , soğutucu seçmeden alabiliyorsan öyle al sonra kule tipi alırsın , alınmıyorsa da daha güzel bir model seç.Kendi özelleştirmem ile fiyatı nasıl alınır mı ?
GAINWARD ekran kartı güvenilir mi Alıntıyı görüntüle
Bu fiyata baya iyiymiş , 32 gb ram var , çift m2 slotlu güzel bir anakart , Gainward Phoneix serisi ekran kartı , akvaryum kasa. Sadece m2 biraz giriş seviye ama iş görür. 55k ya kaçırma bence 4070 ti superli sistem için güzel fiyat.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada söylemeyi unutmuşum bence soğutucuyu değiştir. O soğutucu alınmaz , soğutucu seçmeden alabiliyorsan öyle al sonra kule tipi alırsın , alınmıyorsa da daha güzel bir model seç.
9600x seçsen sonradan harici soğutma almak için bütçe çıkaramaz mısın ?Alıntıyı görüntüle
İşlemci ile beraber soğutucu geliyor tek başına R5 7600x seçemiyorum
Sıvı soğutmalarda aynı marka sadece boyut farkı var. M2 bende fazladan kc3000 var
240mm yeter mi 360mm mi almak lazımMesaj otomatik olarak birleştirildi:
9600x seçsen sonradan harici soğutma almak için bütçe çıkarama
240 da yeter ama kaliteli bir 240 olması lazım. 360 zaten rahat yeter ama ben kule tipi hava soğutma alma taraftarıyım.240mm yeter mi 360mm mi almak lazım
Önerdiğin kule tipi varmı240 da yeter ama kaliteli bir 240 olması lazım. 360 zaten rahat yeter ama ben kule tipi hava soğutma alma taraftarıyım.
Thermalright Frost Commander modelinin stoklara girmesini bekle.Önerdiğin kule tipi varmı
Hocam stok bekleyemem dersen AK620 veya AK620 Digital den beğendiğinin yapıştır geç.Önerdiğin kule tipi varmı