Itonlyconcernsme
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
- Bütçe
- 2300
Furylevel z1 alacaktım fakat almışken kaliteli bir şey almak istediğim için zenith proya yöneldim. Sizin önerileriniz nelerdir?
kapalı kutu ajazz 159 apexFurylevel z1 alacaktım fakat almışken kaliteli bir şey almak istediğim için zenith proya yöneldim. Sizin önerileriniz nelerdir?
O modellere artık bakmıyorum. Temudan 159 pro sipariş ettim bozuk geldi iadede şuan paramı tam verecekler mi onu bile bilmiyorum. Sahibindende de apex beyaz bulamadım bulsamda zahmetli iş.kapalı kutu ajazz 159 apex
numpadi var kendinden gaming daha ne olsun ben bir sonraki olarak bunu almayı düşünüyorum kardo bence güzel fareden direkt numara yazarım uğraştırmaz.Bune hocam yalandan yanına buton eklemişler bide![]()
ben 2 aydır zenith pro kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim
Teşekkürler. İşlemci olarak ne kullanıyorsunuz? ajazz 159 pro kullandım bi ara işlemcim ryzen 5 5600x olmasına rağmen 2000 hz ve üstü fps drop yaptı bende.yaklasık 2 3 aydır zenith pro kullanıyorum. aşırı memnunum iyi ki almışım diyorum. tavsiye ederim
imza da yazıyor tüm sistemimTeşekkürler. İşlemci olarak ne kullanıyorsunuz? ajazz 159 pro kullandım bi ara işlemcim ryzen 5 5600x olmasına rağmen 2000 hz ve üstü fps drop yaptı bende.
O zaman mouse u kaç hz de kullanıyorsunuz onu sorayım.imza da yazıyor tüm sistemim