Neler Yeni

Zevk vermeyen oyunlar

ZootHii

80+
Çocukken bilgisayar oyunlarından aşırı zevk alırdım keşfetmesi görmesi o dünya içerisi bana zevk verirdi şu zamanlarda nedense hiç bir oyundan zevk alamıyorum takip etsem bile oynadığımda en fazla 4 saat oynayıp sıkılıyorum ve zaman kaybı gibi geliyor bunu bir sorun olarak görüyorum düzeltilebilecek bir şey mi nasıl zevk alırım oyunlardan

Kyohi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Aykut
Çocukken bilgisayar oyunlarından aşırı zevk alırdım keşfetmesi görmesi o dünya içerisi bana zevk verirdi şu zamanlarda nedense hiç bir oyundan zevk alamıyorum takip etsem bile oynadığımda en fazla 4 saat oynayıp sıkılıyorum ve zaman kaybı gibi geliyor bunu bir sorun olarak görüyorum düzeltilebilecek bir şey mi nasıl zevk alırım oyunlardan
Bir süre oyun oynamamanı tavsiye ederim pcden uzaklaş kitap falan oku

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Bir süre bilgisayardan uzaklaş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
İsmail
Reis aynı sıkıntı bende de var bi süre oyun oynama oynadığın zamanda 1 saati geçmesin zamanla zevk alırsın

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Etkinlikleri olan oyunlar seçmelisin hedefler doğrultusunda veya battle pass süreçli oyunlarla oynanabilir bir hale gelebilir.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Psikolojik destekde var bizde kankam ayıpsın . Hadi konuşalım en son hangi oyunu oynadın ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kerem Coşguner
Aynı durum ben de 1-2 hafta öncesinde yaşıyordum 1 hafta pc oynamadım şuan oynadığım oyunları sıkılmadan oynuyorum

ZootHii

80+

FatihSn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
FATİH SUNA
vicdan azabı çekiyor olabilirsin derslerinde başarısız yada bişeyler yapmak isityorsun ama ayaga kalkmıyorsan oynayasın da gelmez

Top Bottom