sahsen fıkrım alma champıons 2 sınede bedelmarketime rgx ve zifir phantom gelmiş alınır mı? champions almıştım ama geliştirmedim emin olmadığım için onu iade edebilirim
15 günü geçtiğinden iade edemezsinmarketime rgx ve zifir phantom gelmiş alınır mı? champions almıştım ama geliştirmedim emin olmadığım için onu iade edebilirim
vp iadesi oluyo 14gün içinde birkaç günede dolucak zaten iade sürem vandal bekliyorum gelmiyorki kuronami bekliyorum aylardırZifir bence. Bu senin tercihine bağlı. Ve bildiğim kadarıyla vp iadesi yapılmıyor. Bence phantom var zaten deyip Vandal falan bekle
az kaldı zaten15 günü geçtiğinden iade edemezsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve ileride onları alabilirsin ama champ gelmeyecek yani champ güzel seçim olacaktır
arkdaşın hesapta baya oynadım sesi pek hoşuma gitmedi taradığın zmnsahsen fıkrım alma champıons 2 sınede bedel
yanı senın kararın ama bence champıonsun hem ayrı bır degerıde var bıdaha gelmıcekvp iadesi oluyo 14gün içinde birkaç günede dolucak zaten iade sürem vandal bekliyorum gelmiyorki kuronami bekliyorum aylardır
az kaldı zaten
arkdaşın hesapta baya oynadım sesi pek hoşuma gitmedi taradığın zmn
hocam champ gideli 13 gün oldu yarın 14 olacakvp iadesi oluyo 14gün içinde birkaç günede dolucak zaten iade sürem vandal bekliyorum gelmiyorki kuronami bekliyorum aylardır
az kaldı zaten
arkdaşın hesapta baya oynadım sesi pek hoşuma gitmedi taradığın zmn
arkadaşın hesaba girip bi bakıcamyanı senın kararın ama bence champıonsun hem ayrı bır degerıde var bıdaha gelmıcek