Zincir Restoran karda çalışmak

UnderGoin

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,083
Arkadaşlar selam.sene olarak 16 yım.ama gün olarak 16 olmadım daha bu yaz zoncir bir restoranda çalışmak istiyorum başvuru yapabilir miyim herhangi bir sorun olurmu ailemin haberi var iş öğrenmek amaçla gidicem ailemin buldugu bütün kisiler para vermeyeceklerini söylediler bende parasız gidecegime garson vb işlerde calisir para alorim dedim İstanbul kartal dayım

Çalışmak istediğin yere sor. Her markanın işçi çalıştırma şartları farklılık gösterebiliyor.

Çalışmak istediğin yere sor. Her markanın işçi çalıştırma şartları farklılık gösterebiliyor.
Ya kanka gidip sormaya çok çekiniyorum cekinilcek bişey değil ama gidip napicam örneğin roka.diye bir pastane var burda garsonluk kaskyerlik yapmak.istiyorum. gidip mudurunuzle sorumlunuzla görüşebilir miyim diyeceğim. Arayıp sorarım.ama öyle dalga geçiyorlar.sanarlar

Ya kanka gidip sormaya çok çekiniyorum cekinilcek bişey değil ama gidip napicam örneğin roka.diye bir pastane var burda garsonluk kaskyerlik yapmak.istiyorum. gidip mudurunuzle sorumlunuzla görüşebilir miyim diyeceğim. Arayıp sorarım.ama öyle dalga geçiyorlar.sanarlar

İş başvurusu için geldim, kiminle görüşmem gerekiyor? diye soracaksın. Bir şey yok bunda. Ayrıca burada herkes birbiriyle yaşıt galiba. Millet birbirine direkt kanka diyebiliyor enteresan bir şekilde. :)

İş başvurusu için geldim, kiminle görüşmem gerekiyor? diye soracaksın. Bir şey yok bunda. Ayrıca burada herkes birbiriyle yaşıt galiba. Millet birbirine direkt kanka diyebiliyor enteresan bir şekilde. :)
Biraz yaklaşımım.kotu oldu özür diliyorum.forum samimiyetine daynarak öyle konuştum. Tek başıma gitsem çok tinlanicsgimi sanmıyorum çünkü bek 16 yaşında görünür bı tipim yok insanalr beni ortaokul sanıyor

Biraz yaklaşımım.kotu oldu özür diliyorum.forum samimiyetine daynarak öyle konuştum. Tek başıma gitsem çok tinlanicsgimi sanmıyorum çünkü bek 16 yaşında görünür bı tipim yok insanalr beni ortaokul sanıyor

Fark etmez, sen yine de tek başına git. En azından aile baskısıyla çalışmadığını anlarlar.

Bence direkt git. Eleman alıyor musunuz diye sor, çalışanların zaten fikri yoktur, müdürü falan çağırabilirler.
baya küçük duruyorum amayani boyum 1.68 kilo 55 insanlar beni orta okul sanıp kağla almıyor ama okulların kapanmaya yakjın giderim cesaretimi toplarsam ve evet arıyoruz derlerse ne gibi sorular sormalıyım çalışma saatleri maşşı felanmı sorsyım dirket

baya küçük duruyorum amayani boyum 1.68 kilo 55 insanlar beni orta okul sanıp kağla almıyor ama okulların kapanmaya yakjın giderim cesaretimi toplarsam ve evet arıyoruz derlerse ne gibi sorular sormalıyım çalışma saatleri maşşı felanmı sorsyım dirket

Sorabilirsin, onları bilmek senin hakkın zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlk önce yaş kriterlerini sorman lazım ama. Hem yaşın küçük, hem de küçük gösteriyorum diyorsun.

Son düzenleme:
Bizimle çalışmak ister misiniz yazan yerlere gir kasada sor. Zaten düşük ücret vermeye bahane arıyorlar işlerine geliyor 16 yaş az değil. Garsonluk boya kiloya bakmıyor pek. Giyim mağazası olsa ya da takı mağazası falan olsa onlar önemser de restoranda önemsemezler.

Geri