Neler Yeni

Zio Koltuk Süngeri Çok Sert

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Zaten desteklerine yazdığımda bana ekstra ürün satmaya çalışmasalardı konu dahi açmayacaktım. Fakat ekstra visco sünger satmaya çalıştılar ben çıldırdım, konu açtım herkes görsün.
Hawk en ufak şeyde yenisini gönderiyor. Bazı kişiler fabrika hatalı ürünleri gönderiyor diyor ama yine de gönderiyor. Bana 2 parça geldi garantiden sorunsuzdu.

7171132

80+ Bronze
O zaman ilginç. İade süresinin son gününe kadar kullan. Alışamazsan iade et daha yumuşak al.
Zaten hafızalı sünger var diye iade süresi geçeli çok oldu. İade süresi geçeli çok oldu diyorumda kendileri "şirket politikası" gereği iade almıyor zaten.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Zaten hafızalı sünger var diye iade süresi geçeli çok oldu. İade süresi geçeli çok oldu diyorumda kendileri "şirket politikası" gereği iade almıyor zaten.
Şirket politikası değil de belki hijyen ürünü kategorisine giriyordur. Diğer her türlü iade almak zorundalar özel modifiye yaptırmadıysan. O zaman yapacak bir şey yok biraz daha zaman vereceksin hem koltuğun hem kıçının alışması için.

7171132

80+ Bronze
Hawk en ufak şeyde yenisini gönderiyor. Bazı kişiler fabrika hatalı ürünleri gönderiyor diyor ama yine de gönderiyor. Bana 2 parça geldi garantiden sorunsuzdu.
Hocam destek bana zaten "kişiden kişiye değişiyor siz rahat edememiş olabilirsiniz" dese ben tamam diyecektim. bana gelip visco sünger satmaya çalıştılar birde geldiler ürünlerini övüyorlar. kendi kullandığım ürünü övüyor bir de daha :9

djhmz

80+
Hocam o bölgede ağrı ve uyuşukluk yapıyorsa direkt değiştirin şahsen ben kullanmaya devam ettim ve basura yakalandım ;')

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
Hawk koltuk dan genel olarak memnunlar, demek ki kişiden kişiye değişiyor. ama hocam zaten bu koltuktan önce yıllarca dandik sandalyelerde oturdum. onun için g*t sağlam benim.
Hocam koltuğu deneyerek almak daha mantıklı. Ben Rampage koltuktan memnun olup Asus koltuğunu şikayet eden adamlar gördüm. Ayıptır söylemesi herkesin g*tü aynı değil, her koltuk herkese uymaz o yüzden, biraz da şans işi diyebiliriz. Ben Hawk aldım direk uydu, belki başka koltukta daha da rahat edeceğim bilemeyiz. Vatan gibi yerlerde xDrive ve Rampage koltuklarını deneyebiliyorsunuz veya Hawk'ın ofisine gidip koltuklarını test edebiliyorsunuz. Eğer olurda Zio'yu satıp yeni koltuk almak isterseniz aklınızda bulunsun.

7171132

80+ Bronze
Hocam koltuğu deneyerek almak daha mantıklı. Ben Rampage koltuktan memnun olup Asus koltuğunu şikayet eden adamlar gördüm. Ayıptır söylemesi herkesin g*tü aynı değil, her koltuk herkese uymaz o yüzden, biraz da şans işi diyebiliriz. Ben Hawk aldım direk uydu, belki başka koltukta daha da rahat edeceğim bilemeyiz. Vatan gibi yerlerde xDrive ve Rampage koltuklarını deneyebiliyorsunuz veya Hawk'ın ofisine gidip koltuklarını test edebiliyorsunuz. Eğer olurda Zio'yu satıp yeni koltuk almak isterseniz aklınızda bulunsun.
Hocam 10 dakika yapacağım denemede tüm koltuklar rahat gelir zaten. Zamanla farketmeye başlıyor. Zio zaten ilk geldiğinde bana çok rahat gelmişti. Daha öncesinde bir ofis koltuğunda oturuyordum. Tek sorunu süngeriydi. onun dışında çok ergonomikti ve beli çok güzel kavrıyordu. Bu koltuğun oturma yeri kıçımı ağrıtınca "nasıl ya" dedim. Visco süngerdir yumuşar falan dedim de yok, yumuşama falan olmadı. Ben visco ped koyacak olsam eski ofis koltuğuna koyar krallar gibi otururum onda. Hem hakiki deri çok kaliteli bir koltuk.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada konuyu yükseltmemin sebebi alacak olan arkadaşlar görsün. Çözülecek bir sorun yok zaten. Yazık günah 7 - 8 bin lira vermeden önce artılarını eksilerini bir görün.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,106
Üyeler
166,485
Son üye
ibros
Top Bottom