Ben Tümay
80+ Bronze
Dahası
İlk kez oyuncu koltuğuna oturuyorsanız rahat gelir ama deneyiminiz varsa 10 dakikada anlarsınız. Zaten Hawk'ın orada süre sınırı yok istersen 5-6 saat otur. Bu şekilde diye duymuştum.Hocam 10 dakika yapacağım denemede tüm koltuklar rahat gelir zaten. Zamanla farketmeye başlıyor. Zio zaten ilk geldiğinde bana çok rahat gelmişti. Daha öncesinde bir ofis koltuğunda oturuyordum. Tek sorunu süngeriydi. onun dışında çok ergonomikti ve beli çok güzel kavrıyordu. Bu koltuğun oturma yeri kıçımı ağrıtınca "nasıl ya" dedim. Visco süngerdir yumuşar falan dedim de yok, yumuşama falan olmadı. Ben visco ped koyacak olsam eski ofis koltuğuna koyar krallar gibi otururum onda. Hem hakiki deri çok kaliteli bir koltuk.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada konuyu yükseltmemin sebebi alacak olan arkadaşlar görsün. Çözülecek bir sorun yok zaten. Yazık günah 7 - 8 bin lira vermeden önce artılarını eksilerini bir görün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende aynı şekilde garantiden bel yastığı ve sağ mekanizma kapağı aldım, sorunsuzdu.Hawk en ufak şeyde yenisini gönderiyor. Bazı kişiler fabrika hatalı ürünleri gönderiyor diyor ama yine de gönderiyor. Bana 2 parça geldi garantiden sorunsuzdu.