Neler Yeni

Zio Koltuk Süngeri Çok Sert

7171132

80+ Bronze
Selamın aleyküm agalar, Zio koltuğa sahibim ve koltuğun oturma yeri sert. Başka bu koltuktan kullanan var mı bilmiyorum fakat kullanan varsa aynı sorun onlarda da var mı? Koltuğun içinde ekstra olarak visco sünger de var. Ona rağmen otururken k*çım ağrıyor. Normalde k*çım ağrımasın diye almıştım, yoksa evimde k*ç ağrıtan ama ergonomisi güzel olan bir koltuk vardı. Koltuk beklentimi karşılamadı. Alacak arkadaşlara da bilgi olsun. Firmanın desteğine yazdım bana Visco Ped satmaya çalışıyorlar daha. Zaten evimde visco ped var kullanamıyorum rahatsız ediyor, kullanabilsem neden desteğe yazayım kullanır paşalar gibi rahat ederim.

Son düzenleme:

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Selamın aleyküm agalar, Zio koltuğa sahibim ve koltuğun oturma yeri sert. Başka bu koltuktan kullanan var mı bilmiyorum fakat kullanan varsa aynı sorun onlarda da var mı? Koltuğun içinde ekstra olarak visco sünger de var. Ona rağmen otururken k*çım ağrıyor. Normalde k*çım ağrımasın diye almıştım, yoksa evimde k*ç ağrıtan ama ergonomisi güzel olan bir koltuk vardı. Koltuk beklentimi karşılamadı. Alacak arkadaşlara da bilgi olsun. Firmanın desteğine yazdım bana Visco Ped satmaya çalışıyorlar daha. Zaten evimde visco ped var kullanamıyorum rahatsız ediyor, kullanabilsem neden desteğe yazayım kullanır paşalar gibi rahat ederim. Şimdiki aklım olsa xDrive'dan eli yüzü düzgün bir model alırdım, deri de olsa en azından paşalar gibi kullanırdım.
Benimki aşırı rahat 7 aydır falan kullanıyorum, evde parasının hakkını veren ender eşyalardan bir tanesi. Venım fabric jet black olması lazım bendeki modelin. Hafızalı sünger var

7171132

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimki aşırı rahat 7 aydır falan kullanıyorum, evde parasının hakkını veren ender eşyalardan bir tanesi. Venım fabric jet black olması lazım bendeki modelin. Hafızalı sünger var
Bende de tam olarak aynısı fakat hiç rahat değil.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Bende de tam olarak aynısı fakat hiç rahat değil.
Belki üretim hatası falan vardır kullanan diğer arkadaşlar da çok memnun çünkü. Hawk gibi markalara on basar

7171132

80+ Bronze
Belki üretim hatası falan vardır kullanan diğer arkadaşlar da çok memnun çünkü. Hawk gibi markalara on basar
valla desteğine yazdığım zaman fotoğraf istedi bir üretim hatası olmadığını, içinde visco sünger olduğunu söyledi.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
valla desteğine yazdığım zaman fotoğraf istedi bir üretim hatası olmadığını, içinde visco sünger olduğunu söyledi.
Öyleyse size uymadı heralde. Kişisel bi ürün sonuçta. Ama sert olduğunu söylemişsiniz, bendeki gayet yumuşak ya da bana öyle geliyo

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Hocam hafızalı sünger gibi ürünlerde biraz kullanman laızm diye biliyorum. Ayakkabılarda da var aynı olay. Sana göre şekil alacağı için şu an tahta gibi geliyor olabilir

7171132

80+ Bronze
Hocam hafızalı sünger gibi ürünlerde biraz kullanman laızm diye biliyorum. Ayakkabılarda da var aynı olay. Sana göre şekil alacağı için şu an tahta gibi geliyor olabilir
Hocam zaten alalı 3 ay oldu, bu olayı başka yerde de görmüştüm onun için bekledim fakat yumuşadığı falan yok aksine gittikçe daha da sertleşiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Carl Johnson
Zio venom fabric model koltuktan ben de yeni satın aldım henüz daha gelmedi umarım dediğin gibi sert değildir resimlerde oturma yeri kalın ve yumaşak gözüküyordu

7171132

80+ Bronze
Zio venom fabric model koltuktan ben de yeni satın aldım henüz daha gelmedi umarım dediğin gibi sert değildir resimlerde oturma yeri kalın ve yumaşak gözüküyordu
Hocam oturma yeri kalın zaten ona eyvallah ama sert, sertliğiyle ilgili zaten başka forumlarda da konu açılmış. tabii diğer hocamızında dediği gibi kişisel birazda ben rahat edememiş olabilirim. Zaten biliyorsunuz firma iade kabul etmiyor umarım rahat edersiniz.

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Salih ÇARDAK
Yumuşak olanlar patron koltukları diye geçiyor. Oyuncu koltukları geneli serttir

7171132

80+ Bronze
Hocam oturma yeri kalın zaten ona eyvallah ama sert, sertliğiyle ilgili zaten başka forumlarda da konu açılmış. tabii diğer hocamızında dediği gibi kişisel birazda ben rahat edememiş olabilirim. Zaten biliyorsunuz firma iade kabul etmiyor umarım rahat edersiniz.
birde bana boyun yastığı da çok uymadı mesela, koltuğun baş kısmına takarsam yukarıda kalıyor, deliklerine takarsam aşağıda. boyum 1.85 bu arada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yumuşak olanlar patron koltukları diye geçiyor. Oyuncu koltukları geneli serttir
hocam daha önce internet kafede saatlerce xdrive deneme şansım oldu ve gerçekten çok rahattı. oturduğum gibi kalktım ne ağrı ne sızı. 3 kuruşun hesabını yaptık şimdi pişman oldum işte.

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
Hawk kullanıyorum, Zio'da denedim. Hawk'ın yanına yaklaşamaz. Bence siz Hawk Future denemeden yorum yaptınız.

Top Bottom