Sizin adınıza sevindim , güle güle kullanınKullanıyorum hocam 7-8 aydan fazla oldu. Sağlam ve rahatlar. İade süreci için demedim kargo süreci için cevap verdim.
Sizin adınıza sevindim , güle güle kullanınKullanıyorum hocam 7-8 aydan fazla oldu. Sağlam ve rahatlar. İade süreci için demedim kargo süreci için cevap verdim.
Bende siparisini verdim artık rastgele bi sıkıntı cıkmaz insSizin adınıza sevindim , güle güle kullanın
dostum sence nasıl bende almayı düşünüyorumKullanıyorum hocam 7-8 aydan fazla oldu. Sağlam ve rahatlar. İade süreci için demedim kargo süreci için cevap verdim.
dostum sende eline ulaşırsa bilgilendirme yapabilirmisinSiparisi verdim ins bi sıkıntı cıkmaz
Exvega Andromeda 2024 aldım ben bence çok güzel fiyatına göre sağlam ve rahat. Kişiden kişiye değişir ama bence parasını hakediyor.dostum sence nasıl bende almayı düşünüyorum
dostum sende eline ulaşırsa bilgilendirme yapabilirmisin
tabii ki elime ulasınca geri dönüs yaparımdostum sence nasıl bende almayı düşünüyorum
dostum sende eline ulaşırsa bilgilendirme yapabilirmisin
yok dostum exvega almayı düşünmüyorum benExvega Andromeda 2024 aldım ben bence çok güzel fiyatına göre sağlam ve rahat. Kişiden kişiye değişir ama bence parasını hakediyor.