Ziraat banka hesabı açmak için fatura şart mı?

Mimikri

80+
Reaksiyon skoru
45
Arkadaşlar konu çok önemli bugün ziraate gittim banka öğrenci hesabı açmak için 35-40 dakika sıra bekledikten sonra bize hesap açmak için elektirik,su veya doğalgaz faturası getirmeniz lazım dedi kadın giriştede anlamsız bir şekilde sıramızı atladı onun üzerine ufak bir tartışma olmuştu, sizce bilerek mi yaptı bunu yoksa fatura harbiden şart mı ona göre hakkımı arayacağım

Hiç başıma gelmedi. Üniversiteye geçince Ziraat Bankası Genç Kart otomatik olarak çıktığı için hesap açmakla uğraşmadım. Ayrıca Yapı Kredi ve Akbank'ta da hesabım var. Onları açarken de fatura gibi bir şey istemediler. Direkt açtılar.

Son düzenleme:
Arkadaşlar konu çok önemli bugün ziraate gittim banka öğrenci hesabı açmak için 35-40 dakika sıra bekledikten sonra bize hesap açmak için elektirik,su veya doğalgaz faturası getirmeniz lazım dedi kadın giriştede anlamsız bir şekilde sıramızı atladı onun üzerine ufak bir tartışma olmuştu, sizce bilerek mi yaptı bunu yoksa fatura harbiden şart mı ona göre hakkımı arayacağım
adres bilgisi kimlik ve tel no yetiyor olmadı online başvuru ile almayi dene

Hiç başıma gelmedi. Üniversiteye geçince Zirast Bankası Genç Kart otomatik olarak çıktığı için hesap açmakla uğraşmadım. Ayrıca Yapı Kredi ve Akbank'ta da hesabım var. Onları açarken de fatura gibi bir şey istemediler. Direkt açtılar.
Teşekkür ederim fikrin için , Acaba sadece ziraat'e özel bir uygulama mı yoksa kıllık olsun diye mi yaptı çünkü dediğim gibi girişte sıramız geldi hemen gittik bankoya bir sonraki kişiye geçti durduk yere önünde durduğumuz halde sonrada bizi almadı o yüzden ufak bir tartışma olmuştu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

adres bilgisi kimlik ve tel no yetiyor olmadı online başvuru ile almayi dene
Online başvuracağım ama hakkımı yedi bilerek yanlış yaptı bana gidip şikayet etmeden rahat edemem hakkımı arayacağım bilerek yaptı bunu bana

Saçma geldi bana başka bankayı dene bence illaha ziraat mı olcak?

Saçma geldi bana başka bankayı dene bence illaha ziraat mı olcak?
Ziraat olması şart değil bana yaptığı muamele hoşuma gitmedi önündeyim kimliğimi uzatıyorum sıramı geçiyor, Üstüne bide başından savar gibi fatura yoksa hesap olmaz diyor şikayetçi olmak için sordum müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum çünkü

Üniversiteye geçtiğimde staj için acil bankamatik kartı lazımdı. Şubeye 16.50'de gidip 17.10'da kartı teslim almıştım. Sadece kimlik vermiştim. Ondan sonra bir sürü bankadan bankamatik kartı aldım. Böyle bir saçma uygulamayla karşılaşmadım. Fatura adres teyidi için istenir. Kredi kartı olsa bir ihtimal düşünürüm. Ama bankamatik kartında zaten attığın kadar harcayabiliyorsun. Adres teyit etmesi saçma. Bence yanlış bir durum var. Devlet bankalarındakiler memur olduğu için geneli iş bilmez ve burnu havada gezer. Özel bankalardan alınız bankamatik kartınızı. Eğer öğrenciyseniz genç kartlara yöneliniz. Bonus Genç, Maximum Genç, Akbank Genç. Bunlar güzeldir.

Üniversiteye geçtiğimde staj için acil bankamatik kartı lazımdı. Şubeye 16.50'de gidip 17.10'da kartı teslim almıştım. Sadece kimlik vermiştim. Ondan sonra bir sürü bankadan bankamatik kartı aldım. Böyle bir saçma uygulamayla karşılaşmadım. Fatura adres teyidi için istenir. Kredi kartı olsa bir ihtimal düşünürüm. Ama bankamatik kartında zaten attığın kadar harcayabiliyorsun. Adres teyit etmesi saçma. Bence yanlış bir durum var. Devlet bankalarındakiler memur olduğu için geneli iş bilmez ve burnu havada gezer. Özel bankalardan alınız bankamatik kartınızı. Eğer öğrenciyseniz genç kartlara yöneliniz. Bonus Genç, Maximum Genç, Akbank Genç. Bunlar güzeldir.
Çok sağ ol ya nasıl sinirlendim şuan anlatamam hiç Bir suçumuz olmadığı halde hem sıramızı atlıyor hemde işimizi çözmedi oysaki cidden hiçbir yanlış bir şey yapmadık ama en son çıkarken bağırdık çağırdık kattık orayı birbirine güvenlik falanda geldi ben yinede hırsımı alamadım şikayette bulunucam

Çok sağ ol ya nasıl sinirlendim şuan anlatamam hiç Bir suçumuz olmadığı halde hem sıramızı atlıyor hemde işimizi çözmedi oysaki cidden hiçbir yanlış bir şey yapmadık ama en son çıkarken bağırdık çağırdık kattık orayı birbirine güvenlik falanda geldi ben yinede hırsımı alamadım şikayette bulunucam
Şikayette bulunsan da bir şey olmaz. Devlet bankası çünkü. Boş yere uğraştığına değmez. Özel bankaya gidip kendini değerli hisset. Biraz güler yüz görürsün. Hemde saçma sapan isteklerle uğraşmayıp işini görürsün.

Ziraat olması şart değil bana yaptığı muamele hoşuma gitmedi önündeyim kimliğimi uzatıyorum sıramı geçiyor, Üstüne bide başından savar gibi fatura yoksa hesap olmaz diyor şikayetçi olmak için sordum müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum çünkü
max ziraat :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,566
Üyeler
174,747
Son üye
AxeRR
Geri