Neler Yeni

Ziraat bankasından yakın zamanda hesap açtıran var mı ?

QWzx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mahmut
Hesap kart açtırmaya gittim görevli bana yeni şartımız geldi herhangi bir faturanızı hesabınıza otomatik ödemeye bağlamalısınız dedi neyse işlemleri yaptı tel numaram başka kartta olduğu için faturayı otomatik ödemeye bağlayamadık kadın akşam sen bağla dedi kart haftaya gelecek şimdi ben bağlamasam bir şey olur mu? Siz açtırırken hesap istediler mi böyle bir şey

ByKayseriLi

80+ Bronze
Hesap kart açtırmaya gittim görevli bana yeni şartımız geldi herhangi bir faturanızı hesabınıza otomatik ödemeye bağlamalısınız dedi neyse işlemleri yaptı tel numaram başka kartta olduğu için faturayı otomatik ödemeye bağlayamadık kadın akşam sen bağla dedi kart haftaya gelecek şimdi ben bağlamasam bir şey olur mu? Siz açtırırken hesap istediler mi böyle bir şey

Bende öyle bir şey istemediler ama şuana kadar kullandığım en kötü banka. Bir kaç gün içinde tamamen kapattıracağım hesabımı ve kartımı. Bakiyem olduğu halde kullandırmıyor kullanılabilir bakiye sürekli kafasına göre - ler de geziyor.

QWzx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mahmut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende öyle bir şey istemediler ama şuana kadar kullandığım en kötü banka. Bir kaç gün içinde tamamen kapattıracağım hesabımı ve kartımı. Bakiyem olduğu halde kullandırmıyor kullanılabilir bakiye sürekli kafasına göre - ler de geziyor.
Hocam sen ne zaman açtırdın hesabı
Neden kapattıracaksın ?

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Ben uygulama üzerinden açmıştım böyle bir şart yoktu büyük ihtimalle promosyon alacak çalışan o yüzden yapın diyor.

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Mahir
Bence de komisyon felan alacak çalışan. Çünkü böyle bir şeyi şart koşma hakkı yok hesap açarken.

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
Kanka eğer ziraat açtırman zorunlu değilse kesinlikle açtırma aynı şekilde halkbank ta açtırma en ufak bi sorununu dahi çözemezsin, soruna gelecek olursam böyle bir şey yasal değil eklemezsen de sorun olmaz hiç bir şey yapamazlar.
Tavsiye edeceğim bankalar hız konusunda akbank, yapıkredi, garanti.
Kredi kartı da kullanıcam diyorsan QNB Finansbank en para kredi kartı ile çok iyi oluyor aidatsız kart ömür boyu.
En dandik ucuzcu bankası olsun diyorsan denizbank.

soul

80+ Silver
bağlama sakın kazanmasın namussuzlar , öyle bir hakları yok bunu sanki hesap açmanın şartıymış gbii konuşması sinir bozucu.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Kesinlikle bağlama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Batuhan Çelik
Akbank da aynı şekilde dedi eve gidince kapatırsınız yapıkredi den burdan açarsınız dedi yapmadım kart yine de geldi :) zorunlu değil.

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Kanka eğer ziraat açtırman zorunlu değilse kesinlikle açtırma aynı şekilde halkbank ta açtırma en ufak bi sorununu dahi çözemezsin, soruna gelecek olursam böyle bir şey yasal değil eklemezsen de sorun olmaz hiç bir şey yapamazlar.
Tavsiye edeceğim bankalar hız konusunda akbank, yapıkredi, garanti.
Kredi kartı da kullanıcam diyorsan QNB Finansbank en para kredi kartı ile çok iyi oluyor aidatsız kart ömür boyu.
En dandik ucuzcu bankası olsun diyorsan denizbank.
Hocam akbankı övüyorsunuz ama mobil uygulaması sürekli çöküyor ve sorun çıkartıyor.

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
Hocam akbankı övüyorsunuz ama mobil uygulaması sürekli çöküyor ve sorun çıkartıyor.
4 yıldır çok aktif bir şekilde akbank kullanıyorum yani günde 8 9 kere işlem yapıyorum sadece 1 kere akbank tamamen çökmüştü ya türkiye geneli 2 3 gün off kalmıştı o durum haricinde 1 kere bile çökme donma takılma görmedim ayrıca en iyi ve kolay arayüze sahip 7 ayrı banka hesabım var ve akbank best diyebilirim 2nd qnb olabilir garantiyle benzer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,250
Üyeler
168,271
Son üye
yusufyuce
Top Bottom