Öyle bir şey yok kalma her zaman var ama devamsızlıktan kalmak yok6tane zayıfım varda
En iyi ihtimalle sorumlu geçersin, öyle diyeyim.Kalmam demi
Ona mecburum zaten kanka ama zor sordular hep takdirle gecerdim sınıfları şimdi teşekkür alamıyorum ayrıca matematiğim iyidir 8sınıfta ortalaması 93dü şimdi 30En iyi ihtimalle sorumlu geçersin, öyle diyeyim.
Kanka bende bitek edebiyattan kalıyorum inşallah 2. Sınavda yüksek alabilirim 58 alsam kurtarıyorumOna mecburum zaten kanka ama zor sordular hep takdirle gecerdim sınıfları şimdi teşekkür alamıyorum ayrıca matematiğim iyidir 8sınıfta ortalaması 93dü şimdi 30
Ben hocaya sordum hocam 2 kolay olcammı diye hoca daha zor olcak dedi aga bKanka bende bitek edebiyattan kalıyorum inşallah 2. Sınavda yüksek alabilirim 58 alsam kurtarıyorum
Ortalama nasıl 30 hocam sözlüyü kaç girdi hoca?Ona mecburum zaten kanka ama zor sordular hep takdirle gecerdim sınıfları şimdi teşekkür alamıyorum ayrıca matematiğim iyidir 8sınıfta ortalaması 93dü şimdi 30
Hoca yalan da söylemiyor bizimkiler zor olsada kolay derler kolay gelsinBen hocaya sordum hocam 2 kolay olcammı diye hoca daha zor olcak dedi aga b