Ziya Selçuk istifa mı etti?

3. Lgs’nin matematiği biraz zordu doğru. En kolayı 2019 lgs
AYNEN öyle . 2019 lgs'de hiçbir sorun çıkmadı her şey olması gerektiği gibiydi ama bizim lgs'ye daha fazla kişi girdi . ilkokullar eskidedn 5. sınıfa kadar olduğu için . Kaç yüzbin kişi fazldan girdi sonra yüzdelik dilimler çok düştü. Baya sıkıntılıydı.

3. Lgs’nin matematiği biraz zordu doğru. En kolayı 2019 lgs
:( o sınavda şu soruyu yanlış okumasam full çekiyordum
1615110704636.png

AYNEN öyle . 2019 lgs'de hiçbir sorun çıkmadı her şey olması gerektiği gibiydi ama bizim lgs'ye daha fazla kişi girdi . ilkokullar eskidedn 5. sınıfa kadar olduğu için . Kaç yüzbin kişi fazldan girdi sonra yüzdelik dilimler çok düştü. Baya sıkıntılıydı.
2020'de çalışan adam daha şanslıydı. 470 puanla 2019'da %2'ye girerken 2020'de %1'e yakındı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

:( o sınavda şu soruyu yanlış okumasam full çekiyordum
Alıntıyı görüntüle
O soru lanetli soru ya :)

İşini düzgün yapan bakanlardan biriydi, yeni gelecek kişinin daha iyi olacağını mı sanıyorsunuz?
Aynen işini düzgün yapıyor aynen mutasyonlu virüs riski varken vaka sayısı 10.000'lerdeyken (Kırmızı illerde) sınav yapıyor aynen çok iyi yapıyor işini.

Aynen işini düzgün yapıyor aynen mutasyonlu virüs riski varken vaka sayısı 10.000'lerdeyken (Kırmızı illerde) sınav yapıyor aynen çok iyi yapıyor işini.
Sen okulları Milli Eğitim bakanının açtığını mı sanıyorsun gerçekten?
Bilim kurulu ne için toplandı o zaman? Bu adamın yerine başkası olsa açmayacak mı? Dünyada kaç ülke okullarını bu kadar kapalı tutmuş baktın mı?

2020'de çalışan adam daha şanslıydı. 470 puanla 2019'da %2'ye girerken 2020'de %1'e yakındı.

O soru lanetli soru ya :)
'Düzgün dağılmasının' kısmını 'düzgün dağılmamasının' olarak okudum o.O2

Ben 1 soru ile çapayı kaçırdım hergün döverim kendimi gene sinirlendim ya
Ben Kabataş-Ankara Fen'i puan olarak tutturup ortalamadan giremedim, ki ortalamam da 98 üzeriydi, tam hatırlamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,401
Üyeler
183,994
Son üye
luzhaarr
Geri