ananas_suyu
80+ Bronze
RGB olan Trendyol da 420tl di hala zamlanmamis olabilir 2 hafta önce mi ne baktım en son
Belki görmek için alıyorlar. Zevk meselesiAgalar RGB olmasa da olur alt tarafı klavye, tuşları iyi bassın yeter oynarken görmeyeceksiniz bile
Doğru kral sıkıntı yok. Fakat yine de ortada aldatmaca oluyor. Başlıkta yazan gibi RGB gelmiyor sorun burda. Sırf RGB diye alan arkadaşlar mahçup oluyor. Bu yüzden sorun yoksa bu fiyata bu klavye tabikide iyi.Agalar RGB olmasa da olur alt tarafı klavye, tuşları iyi bassın yeter oynarken görmeyeceksiniz bile
Cumartesi yola çıktı pazartesi sabah şubeye geldi aldım. Satıcıya sor kısmından sorun. Kargoya verildi mi diye.Kargoya verilen var mı acaba? Yoksa siteye bilgi mi girmiyorlar?
Teşekkürler, soruyorum.Cumartesi yola çıktı pazartesi sabah şubeye geldi aldım. Satıcıya sor kısmından sorun. Kargoya verildi mi diye.
Hocam yazılımdan tek renk ayarlanabiliyor mu?Klavyem bu sabah elime ulaştı. İstediğim gibi beyaz/red switch olarak geldi. Hissiyat, RGB mükemmel. Bu fiyatta daha iyisi yoktur bence.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bana rgb imiş rainbow imiş farketmez valla o konuda çok hassas değilim. Ama az önce kontrol ettim RGB bu klavye ya. Aynı klavyenin hem RGB hem rainbow olanı mı var acaba? Size mi öyle denk geldi? İşimi gören bir klavye gerçi. Tabi ömrünü bilemem
Hocam akşam deneyeceğim.Hocam yazılımdan tek renk ayarlanabiliyor mu?
@Peak2Core ‘a gelen klavye T60 RGB olduğu için istediği gibi ayarlar yazılımından ama bana gelen örneğin T60 olduğu için yazılımı yok rainbow.Hocam yazılımdan tek renk ayarlanabiliyor mu?
Aynı satıcı aynı ürün aynı sipariş aynı renk switch ve klavyeSatıcıya sordum rainbow olduğunu söyledi