Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Ziyoulang T60 (%60) Rainbow Siyah Mekanik Klavye - NAYS ile 328TL Güncel!

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Aynı satıcı aynı ürün aynı sipariş aynı renk switch ve klavye
Arkadaşa RGB bana ise rainbow sorulduğun da ise bu cevap.
Hocam hep söylerim elektronik işi şans işi :D
Şaka bi yana rgb olmasını çok istiyordum üzüldüm şimdi satıcıya konuşuyorum bakalım ne olacak

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Arkadaşlar şirket bilgisayarıma yazılımı kurdum ve denedim. Yazılım sorunsuz çalışıyor. Videoyu aşağıya bırakıyorum.

Hayırlı olsun hocam T60 RGB modeli gelmiş dediğim gibi.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Hocam hep söylerim elektronik işi şans işi :D
Şaka bi yana rgb olmasını çok istiyordum üzüldüm şimdi satıcıya konuşuyorum bakalım ne olacak
Bende aynı şekilde hocam. Sinir olduğum şey şu insan RGB beklerken Rainbow gelmesi. Madem rainbow başlığa da yaz ki bizde ona göre alalım.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Bende aynı şekilde hocam. Sinir olduğum şey şu insan RGB beklerken Rainbow gelmesi. Madem rainbow başlığa da yaz ki bizde ona göre alalım.
Aynen öyle valla saçmalık. Ben trendyol yorumlarına baktım hocam hepsi rgb idi neredeyse resimlerin. Bende öyle zannettim ve o yüzden aldım. Youtube inceleme videoları falan da rgb idi. Valla çok güzel olacaktı rgb gelseydi

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Aynen öyle valla saçmalık. Ben trendyol yorumlarına baktım hocam hepsi rgb idi neredeyse resimlerin. Bende öyle zannettim ve o yüzden aldım. Youtube inceleme videoları falan da rgb idi. Valla çok güzel olacaktı rgb gelseydi
Bakalım belki hatalarını kabul ederler..

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
@Isofyan
IMG_1689.png

Bu kadar siparişi kaldıramadılar sanırım. 😂😂
İade edin arkadaşlar veyahut bekleyin belki RGB gelir😂

Peak2Core

80+
@Isofyan
Alıntıyı görüntüle

Bu kadar siparişi kaldıramadılar sanırım. 😂😂
İade edin arkadaşlar veyahut bekleyin belki RGB gelir😂
Satıcıya da hak veriyorum. Onlar da üretici-son kullanıcı arasında aracılar sonuçta. Ürünler neye göre geliyor bilmiyorum. Aynı ürün, kutular bile aynı. Ama biri RGB diğeri Rainbow. Bence satıcıya pek fazla yüklenmeyin : )
Mesaj otomatik birleştirildi:

RGB mi rainbow mu anlamak için tek tek kutu açıp bakmak gerekiyor sanırım. İlk defa şahit oldum ben de böyle bir duruma : )

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Satıcıya da hak veriyorum. Onlar da üretici-son kullanıcı arasında aracılar sonuçta. Ürünler neye göre geliyor bilmiyorum. Aynı ürün, kutular bile aynı. Ama biri RGB diğeri Rainbow. Bence satıcıya pek fazla yüklenmeyin : )
Hocam evet bakın kutulama da sıkıntı çıkabilir sorun yok. Ama adam diyor ki Rainbow ürün yolluyoruz size RGB geliyor satışta RGB satıyor. Hani 10 kişiye RGB gelse bana Rainbow gelse hata derim fakat Rainbow satıyoruz diyor RGB gönderiyor hocam kutular da zaten RGB kutu. Eğer sıkıntıyı giderirlerse sorun yok :)

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Hocam evet bakın kutulama da sıkıntı çıkabilir sorun yok. Ama adam diyor ki Rainbow ürün yolluyoruz size RGB geliyor satışta RGB satıyor. Hani 10 kişiye RGB gelse bana Rainbow gelse hata derim fakat Rainbow satıyoruz diyor RGB gönderiyor hocam kutular da zaten RGB kutu. Eğer sıkıntıyı giderirlerse sorun yok :)
Ben de iptal ettim hocam yapacak bir şey yok

Peak2Core

80+
tabii ki de hocam. Sonuçta haklısınız siz. Ona karşın bir şey diyemem. Demek istediğim satıcı da tam olarak ne olduğunu bilemiyor, işler gerçekten karışmış : )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom