Peak2Core
80+
Hocam birazdan bakıp güncelleyelim.Hayırlı olsun hocam video çektim. Klavyenin arkasında T60 mı yazıyor T60RGB mi yazıyor?
Hocam birazdan bakıp güncelleyelim.Hayırlı olsun hocam video çektim. Klavyenin arkasında T60 mı yazıyor T60RGB mi yazıyor?
Tamamdır hocam bekliyorumHocam birazdan bakıp güncelleyelim.
Hocam T60 RGB yazıyor. Aşağıda görebilirsiniz. Sizde sadece T60 mı yazıyor?Tamamdır hocam bekliyorum
Siyah alıp beyaz mı istemiştiniz yoksa direkt beyaz mı aldınız?Klavyem bu sabah elime ulaştı. İstediğim gibi beyaz/red switch olarak geldi. Hissiyat, RGB mükemmel. Bu fiyatta daha iyisi yoktur bence.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bana rgb imiş rainbow imiş farketmez valla o konuda çok hassas değilim. Ama az önce kontrol ettim RGB bu klavye ya. Aynı klavyenin hem RGB hem rainbow olanı mı var acaba? Size mi öyle denk geldi? İşimi gören bir klavye gerçi. Tabi ömrünü bilemem
Size rgb gelmiş. ŞanslısınızHocam T60 RGB yazıyor. Aşağıda görebilirsiniz. Sizde sadece T60 mı yazıyor?Alıntıyı görüntüle
Siyah/red switch almıştım. Sonra satıcıya mesaj attım beyaz/red switch olarak istedim. Beyaz/red switch geldi. Ama ben ilk alanlardanım. Diğer arkadaş konuyu açtı açar açmaz görüp aldım.Siyah alıp beyaz mı istemiştiniz yoksa direkt beyaz mı aldınız?
Eve geçince fotoğraf çeker atarımHayırlı olsun hocam video çektim. Klavyenin arkasında T60 mı yazıyor T60RGB mi yazıyor?
Hocam rainbow gelse de iade etmezdim ama ya. İlk mekanik klavyem. Güncel olarak Corsair K55 kullanıyordum. Bu fiyata yine iyi denk geldi.Size rgb gelmiş. Şanslısınız
Hocam ama direkt rgb geleni 500 TL'ye geldiği için ben böyle olacağını bilseydim ordan alırdım. Bende klavye zaten vardı. Rgb değildi benim klavyem maksat yedek rgb dursun belki onu severiz diye onu kullanırız dedim ama maalesef düz T60 geldi.Hocam rainbow gelse de iade etmezdim ama ya. İlk mekanik klavyem. Güncel olarak Corsair K55 kullanıyordum. Bu fiyata yine iyi denk geldi.
Anladım hocam. Yine de can sıkıcı bir durum olmuştur sizin açınızdan. İade edin tekrar sipariş verin bence deneyin şansınızı. Yeni gelen klavye RGB gelebilir.Hocam ama direkt rgb geleni 500 TL'ye geldiği için ben böyle olacağını bilseydim ordan alırdım. Bende klavye zaten vardı. Rgb değildi benim klavyem maksat yedek rgb dursun belki onu severiz diye onu kullanırız dedim ama maalesef düz T60 geldi.