Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Ziyoulang T60 (%60) Rainbow Siyah Mekanik Klavye - NAYS ile 328TL Güncel!

Peak2Core

80+

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek

Peak2Core

80+
Tamamdır hocam bekliyorum
Hocam T60 RGB yazıyor. Aşağıda görebilirsiniz. Sizde sadece T60 mı yazıyor?
IMG_0847.jpeg

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Klavyem bu sabah elime ulaştı. İstediğim gibi beyaz/red switch olarak geldi. Hissiyat, RGB mükemmel. Bu fiyatta daha iyisi yoktur bence.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bana rgb imiş rainbow imiş farketmez valla o konuda çok hassas değilim. Ama az önce kontrol ettim RGB bu klavye ya. Aynı klavyenin hem RGB hem rainbow olanı mı var acaba? Size mi öyle denk geldi? İşimi gören bir klavye gerçi. Tabi ömrünü bilemem:kekw:
Siyah alıp beyaz mı istemiştiniz yoksa direkt beyaz mı aldınız?

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek

Peak2Core

80+
Siyah alıp beyaz mı istemiştiniz yoksa direkt beyaz mı aldınız?
Siyah/red switch almıştım. Sonra satıcıya mesaj attım beyaz/red switch olarak istedim. Beyaz/red switch geldi. Ama ben ilk alanlardanım. Diğer arkadaş konuyu açtı açar açmaz görüp aldım.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Kimine rgb kimine düz t60 gelmiş

Peak2Core

80+

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Hocam rainbow gelse de iade etmezdim ama ya. İlk mekanik klavyem. Güncel olarak Corsair K55 kullanıyordum. Bu fiyata yine iyi denk geldi.
Hocam ama direkt rgb geleni 500 TL'ye geldiği için ben böyle olacağını bilseydim ordan alırdım. Bende klavye zaten vardı. Rgb değildi benim klavyem maksat yedek rgb dursun belki onu severiz diye onu kullanırız dedim ama maalesef düz T60 geldi.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Agalar RGB olmasa da olur alt tarafı klavye, tuşları iyi bassın yeter 🤣 oynarken görmeyeceksiniz bile

Peak2Core

80+
Hocam ama direkt rgb geleni 500 TL'ye geldiği için ben böyle olacağını bilseydim ordan alırdım. Bende klavye zaten vardı. Rgb değildi benim klavyem maksat yedek rgb dursun belki onu severiz diye onu kullanırız dedim ama maalesef düz T60 geldi.
Anladım hocam. Yine de can sıkıcı bir durum olmuştur sizin açınızdan. İade edin tekrar sipariş verin bence deneyin şansınızı. Yeni gelen klavye RGB gelebilir.

Top Bottom