❌İndirim Bitti! Ziyoulang T60 (%60) Rainbow Siyah Mekanik Klavye - NAYS ile 328TL Güncel!

al sata gider mi
Bilemiyorum hocam😂😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok yok almıycam keycaps parası köşede dursun

Alasımda var
Yani hocam dediğim gibi bu fiyata mekanik ve tatlı bir klavye bulmak zor. Yine de sizin kararınız benim vardı klavyem yine de denemek için aldım. Olmadı satarım beğenmezsem.

Bilemiyorum hocam😂😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani hocam dediğim gibi bu fiyata mekanik ve tatlı bir klavye bulmak zor. Yine de sizin kararınız benim vardı klavyem yine de denemek için aldım. Olmadı satarım beğenmezsem.
Yook almıycam ya ikinci elden keycaps çözerim

İrademi kontrol edebilmeliyim🤔

Sabahtan beri çok kararsız kaldım ya 320₺ ye filan geliyor dediğin gibi bedava optik switchden rede geçilmez vs dediler çok bilgili olmadığım için arada kaldım

Sabahtan beri çok kararsız kaldım ya 320₺ ye filan geliyor dediğin gibi bedava optik switchden rede geçilmez vs dediler çok bilgili olmadığım için arada kaldım
Reisim optik switchli klavyen varsa outemu kalitesinde bir switche geçilmesi pek mantıklı olmaz fakat kıyıda köşede durabilir yani.
Bende optik switch gamepower calypso var. Yedek olarak aldım.

Reisim optik switchli klavyen varsa outemu kalitesinde bir switche geçilmesi pek mantıklı olmaz fakat kıyıda köşede durabilir yani.
Bende optik switch gamepower calypso var. Yedek olarak aldım.
Bloody b640 var valla 280 e almıştım 600 olmuş yedek olarak akşamda ev halkı evden atar diye düşünüyorum ve yarışmadan çekiliyorum .d

Bloody b640 var valla 280 e almıştım 600 olmuş yedek olarak akşamda ev halkı evden atar diye düşünüyorum ve yarışmadan çekiliyorum .d
Red switch blue kadar ses çıkartmaz. Fakat sesten yana sıkıntınız varsa yapacak bir şey yok 😂

naysla geri ödeme için bir şey yapmamıza gerek var mı sadece nays kartı ile almamız yetiyor mu ?
Nays kartınız ile satın alım gerçekleştiriyorsunuz.
3 iş günü içerisinde hesabınıza cashback yatıyor. Yatmazsa müşteri hizmetlerine yazıyorsunuz uygulamadan yardımcı oluyorlar.

alınır mı? hocam red switch istiyordum ve bütçem çok yüksek değil klavye lzm

Geri