Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Ziyoulang T60 (%60) Rainbow Siyah Mekanik Klavye - NAYS ile 328TL Güncel!

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
beyaz mı siyahmı alsam acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada klavye hakkında sorusu olan varsa cevaplaya bilirim bayadır bu klavyeyi kullanıyorum
nasıl hocam alınır mı? hangi rengi birde

ananas_suyu

80+ Bronze
alınır mı? hocam red switch istiyordum ve bütçem çok yüksek değil klavye lzm
bütcen azsa bunu al pişman olmazsın ben baya araştırıp almıştım bu fiyatın 2katına bile adam akılı hem red swicth full rgb kaliteli klavye yok hepsinin bişeyi eksik cogu rgb degil ve tuş yazıları siliyonur veya tuş ömrü kısa ancak bu klavye ninde eksigi kücük olması tabi herkes bunu eksik saymaz ama cidden başta kullanımı zor her tuşda 3-4 fonksiyon felan var a bunları akılda tutmak zor klavyeyi alalı oldu baya ben alıştım ama başta aşırı zorluyor bide klavye nin ustune sonradan semboler vb eklenmiş klavyeyi turkceye cevirenler tarafından hem klavyenin kendı semboleri hem ustune ekstara eklenen semboller cok kotu o kafa hala karşıtırıyor hala alışamadım ben

özet
fiyat performans klavye 600-700tl lik klavyeleri alır. tuş takımını ezberlemek zor

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
bütcen azsa bunu al pişman olmazsın ben baya araştırıp almıştım bu fiyatın 2katına bile adam akılı hem red swicth full rgb kaliteli klavye yok hepsinin bişeyi eksik cogu rgb degil ve tuş yazıları siliyonur veya tuş ömrü kısa ancak bu klavye ninde eksigi kücük olması tabi herkes bunu eksik saymaz ama cidden başta kullanımı zor her tuşda 3-4 fonksiyon felan var a bunları akılda tutmak zor klavyeyi alalı oldu baya ben alıştım ama başta aşırı zorluyor bide klavye nin ustune sonradan semboler vb eklenmiş klavyeyi turkceye cevirenler tarafından hem klavyenin kendı semboleri hem ustune ekstara eklenen semboller cok kotu o kafa hala karşıtırıyor hala alışamadım ben

özet
fiyat performans klavye 600-700tl lik klavyeleri alır. tuş takımını ezberlemek zor
hocam türkçe karakterleri nasıl yazıyoruz peki

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,325
İsim
Diyarhan
Satıcı özelden ne kadar a verir?

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,325
İsim
Diyarhan
330 + kargoymuş diye biliyorum hocam. Nays ile alırsanız aradaki fark için değmez bence. Siteden alın rahat olsun kafanız ben öyle yaptım
Siyah alıp Beyaz Red istesem gönderir mi acaba 🤔

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,325
İsim
Diyarhan
Çiçeksepetini indirmem şart mı internetten de iade ediliyor mu?

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
nasıl 328 lira olur ne yapmak lzm

Top Bottom