Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Ziyoulang T60 (%60) Rainbow Siyah Mekanik Klavye - NAYS ile 328TL Güncel!

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Ben beyaz aldım kazık yemiş gibi hissediyorum 😂
İptal edip siyahını alıp beyaz yollamalarını mı istesem acaba
Kendiniz bilirsiniz. Ben görüştüğümde (Siyahtan aldım) Tamamdır size beyaz renk ve kırmızı switch olarak gönderim Sağlarız dedi.
Zaten bugün kendileri ulaştı bana. "409TL'lik olan tekrar satışa sunuldu şu şu renkleri var" diye.
Hazırlanıyor kısmına geçti ise iptal edemiyormuşsunuz sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavyenin yazılımı var ve her tuşa renk atayabiliyorsun.ve makrosuda var
Çoğu sitede yok olduğu biliniyor. varsa yollayın konuya ekleyeyim ve düzelteyim. baya araştırdım kullanan arkadaşların da fotoğraflarına baktım. Hepsinde Background var sadece.
Ayrıca Mağaza ile konuştum emin olmak için ama onlar "bizim bir bilgimiz yok bu konu hakkında" dedi.

ananas_suyu

80+ Bronze
Çoğu sitede yok olduğu biliniyor. varsa yollayın konuya ekleyeyim ve düzelteyim. baya araştırdım kullanan arkadaşların da fotoğraflarına baktım. Hepsinde Background var sadece.
Ayrıca Mağaza ile konuştum emin olmak için ama onlar "bizim bir bilgimiz yok bu konu hakkında"
Evde değilim eve geçince atarım

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,308
İsim
Hacı
Stokları bi bitmedi...
En son ihtiyacım olmamasına rağmen aldıracaklar.

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Murat demir
bundan çok daha kaliteli bi klavyem var ama switchleri çok sert sadece oyun oynamak için alasım geliyo benimde :D

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Stokları bi bitmedi...
En son ihtiyacım olmamasına rağmen aldıracaklar.
Aynı durumdayım membranlı rainbow klavye kullanıyorum ki işimi görüyor ama sırf indirimde diye alasım var
bundan çok daha kaliteli bi klavyem var ama switchleri çok sert sadece oyun oynamak için alasım geliyo benimde :D
Bence alın kenarda köşede dursun veya belli olmaz bu tarz klavyeyi seversiniz kullanırsınız😂

MertFM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
1000 klavye alırsan 1 dolara geliyormuş galiba klavye öyle demiştşi arkadaş o yüzden iptal ettim ben siparişimi bi kılllandım 1 dolarlık klavye ye 300 de olsa verilmez diye

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben beyaz aldım kazık yemiş gibi hissediyorum 😂
İptal edip siyahını alıp beyaz yollamalarını mı istesem acaba
Max 20 TL fark ediyor riske değmez bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

1000 klavye alırsan 1 dolara geliyormuş galiba klavye öyle demiştşi arkadaş o yüzden iptal ettim ben siparişimi bi kılllandım 1 dolarlık klavye ye 300 de olsa verilmez diye
Hocam o mfproduct markasının geçen senelerde 60 liraya mekanik klavye satmasından sonra konuşulmuştu indirim konusunda yazan kişi benim bu fiyat toptan alınması durumunda + olarak gümrük şu bu masrafları var satıcının bu işten kârı max 100 TL bence iptal etmeyin bu fiyata amazondan bile bulunmuyor artık

Top Bottom