ananas_suyu
80+ Bronze
Klavyenin yazılımı var ve her tuşa renk atayabiliyorsun.ve makrosuda var
Kendiniz bilirsiniz. Ben görüştüğümde (Siyahtan aldım) Tamamdır size beyaz renk ve kırmızı switch olarak gönderim Sağlarız dedi.Ben beyaz aldım kazık yemiş gibi hissediyorum
İptal edip siyahını alıp beyaz yollamalarını mı istesem acaba
Çoğu sitede yok olduğu biliniyor. varsa yollayın konuya ekleyeyim ve düzelteyim. baya araştırdım kullanan arkadaşların da fotoğraflarına baktım. Hepsinde Background var sadece.Klavyenin yazılımı var ve her tuşa renk atayabiliyorsun.ve makrosuda var
Evde değilim eve geçince atarımÇoğu sitede yok olduğu biliniyor. varsa yollayın konuya ekleyeyim ve düzelteyim. baya araştırdım kullanan arkadaşların da fotoğraflarına baktım. Hepsinde Background var sadece.
Ayrıca Mağaza ile konuştum emin olmak için ama onlar "bizim bir bilgimiz yok bu konu hakkında"
Tamamdır bekliyorum.Evde değilim eve geçince atarım
RezEvde değilim eve geçince atarım
RezEvde değilim eve geçince atarım
Aynı durumdayım membranlı rainbow klavye kullanıyorum ki işimi görüyor ama sırf indirimde diye alasım varStokları bi bitmedi...
En son ihtiyacım olmamasına rağmen aldıracaklar.
Stokları bi bitmedi...
En son ihtiyacım olmamasına rağmen aldıracaklar.
Aynı durumdayım membranlı rainbow klavye kullanıyorum ki işimi görüyor ama sırf indirimde diye alasım var
Bence alın kenarda köşede dursun veya belli olmaz bu tarz klavyeyi seversiniz kullanırsınızbundan çok daha kaliteli bi klavyem var ama switchleri çok sert sadece oyun oynamak için alasım geliyo benimde
Max 20 TL fark ediyor riske değmez benceBen beyaz aldım kazık yemiş gibi hissediyorum
İptal edip siyahını alıp beyaz yollamalarını mı istesem acaba
Hocam o mfproduct markasının geçen senelerde 60 liraya mekanik klavye satmasından sonra konuşulmuştu indirim konusunda yazan kişi benim bu fiyat toptan alınması durumunda + olarak gümrük şu bu masrafları var satıcının bu işten kârı max 100 TL bence iptal etmeyin bu fiyata amazondan bile bulunmuyor artık1000 klavye alırsan 1 dolara geliyormuş galiba klavye öyle demiştşi arkadaş o yüzden iptal ettim ben siparişimi bi kılllandım 1 dolarlık klavye ye 300 de olsa verilmez diye