Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Ziyoulang T60 (%60) Rainbow Siyah Mekanik Klavye - NAYS ile 328TL Güncel!

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Ben siyah renk mavi switch olarak sipariş vermiştim ve satıcıya sor kısmından beyaz renk gönderir misiniz dedim tabii beyaz renk mavi switch olarak göndereceğiz dediler. Biraz önce bana ulaştı kutu beyaz, klavye rengi siyah ve red switch olarak göndermişler, bu nasıl bir dikkatsizliktir veya hatadır çözemedim. Tam olarak istemediğim kombinasyonda göndermişler, bunu söylesem bu şekilde göndermezlerdi. Var mı başka sipariş verip böyle gelen 😄

Can Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
CAN AZMAZ
Ben siyah renk mavi switch olarak sipariş vermiştim ve satıcıya sor kısmından beyaz renk gönderir misiniz dedim tabii beyaz renk mavi switch olarak göndereceğiz dediler. Biraz önce bana ulaştı kutu beyaz, klavye rengi siyah ve red switch olarak göndermişler, bu nasıl bir dikkatsizliktir veya hatadır çözemedim. Tam olarak istemediğim kombinasyonda göndermişler, bunu söylesem bu şekilde göndermezlerdi. Var mı başka sipariş verip böyle gelen 😄
daha gelmedi hocam elime bende beyaz istedim tamam beyaz gondericegiz yazdı biraz once swich rengini sordum cevap beklıyorum suan

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
daha gelmedi hocam elime bende beyaz istedim tamam beyaz gondericegiz yazdı biraz once swich rengini sordum cevap beklıyorum suan
Hayır asıl sinirlendiğim şey şu Redragon K530 siyah renk, red switch kullanıyordum o klavyeyi satmıştım yeni alayım bi tane dedim bu denk geldi sipariş verdim tıpatıp aynı klavye geldi. K530 olsa daha iyiydi hem wireless kullanabiliyordum hem de switchleri daha kaliteliydi, saçmalık cidden. O kadar fazla kişi sipariş verip bana bunu gönderin bana şunu gönderin dediler ki demek ortaya karışık kargolayıp gönderdiler herkese.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Ulan alasım var ama beyaz ve kırmızı switch göndermezler diye çekiniyorum sonra geri göndermekle vs. uğraş...
gönderiyorlar hocam siyah olandan sipariş verip yazdım arkadaşlara beyaz red switch olsun diye öyle geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır asıl sinirlendiğim şey şu Redragon K530 siyah renk, red switch kullanıyordum o klavyeyi satmıştım yeni alayım bi tane dedim bu denk geldi sipariş verdim tıpatıp aynı klavye geldi. K530 olsa daha iyiydi hem wireless kullanabiliyordum hem de switchleri daha kaliteliydi, saçmalık cidden. O kadar fazla kişi sipariş verip bana bunu gönderin bana şunu gönderin dediler ki demek ortaya karışık kargolayıp gönderdiler herkese.
bilemiyorum hocam ben hazırlanıyor'a geçmeden önce direkt söyledim dediğim gibi hazırlanıyor diyip bu şekilde geldi.

MertFM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
renkten alakasız kalitesiz olması normal dediğiniz klavye ile aralarında 4 kat kadar fiyat farkı var şanssızlık olmuş sizin ki biraz

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
gönderiyorlar hocam siyah olandan sipariş verip yazdım arkadaşlara beyaz red switch olsun diye öyle geldi.
Ben siyah mavi switch olarak aldım, satıcıya yazdım beyaz gönderir misiniz diye tabii dediler. Bi baktım kutusu beyaz, klavye siyah üstüne hiç alakasız red switch göndermişler mavi sipariş etmeme rağmen.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Ben siyah mavi switch olarak aldım, satıcıya yazdım beyaz gönderir misiniz diye tabii dediler. Bi baktım kutusu beyaz, klavye siyah üstüne hiç alakasız red switch göndermişler mavi sipariş etmeme rağmen.
köşesinde bir switch ve renk yazıyor orada ne yazıyor?

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Klavye geldi beyaz ve red göndermişler sizce bu mu razer ornata v2 mi razerı şuan kullanıyorum

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Klavye geldi beyaz ve red göndermişler sizce bu mu razer ornata v2 mi razerı şuan kullanıyorum
hocam razer daha kalitelidir. Yedek klavye olarak bu kullanılabilir.

Neyin neresinde anlayamadım, kutunun mu?
kutunun üzerinde tam üstü değil köşe kısımlarında Keyboard : XXX ve Switch : XXX yazması lazım (XXX yazan yerde türleri yazar.)

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
hocam razer daha kalitelidir. Yedek klavye olarak bu kullanılabilir.

kutunun üzerinde tam üstü değil köşe kısımlarında Keyboard : XXX ve Switch : XXX yazması lazım (XXX yazan yerde türleri yazar.)
Kutuda Black/Red switch yazıyor ama ben Black/Blue switch olarak sipariş verip satıcıya sor kısmından beyaz gönderir misiniz dedim tabii dediler. Bunun üstüne Black/Red switch göndermişler. Daha da iade ile uğraşmam ya tekrar K530 anılarımı yâd ederim :D

Top Bottom