Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Ziyoulang T60 (%60) Rainbow Siyah Mekanik Klavye - NAYS ile 328TL Güncel!

Hocam şimdi açtım RGB gelmiş bana içini açmadan anlayamazsın zaten kutuyu yirtmana gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazılımı nasıl kurucam hocam yardım edebilirmisin
Forumdaki inceleme yazısından aldım linki. T60RGB Keyboard Driver olanı indirip kurarsınız.
Buraya Tıklayarak Ürünün Kendi Sitesinden Yazılımını İndirebilirsiniz.

Forumdaki inceleme yazısından aldım linki. T60RGB Keyboard Driver olanı indirip kurarsınız.
Buraya Tıklayarak Ürünün Kendi Sitesinden Yazılımını İndirebilirsiniz.

yaptım hocam tşk beyaz modu cideen efsane

Hocam şimdi açtım RGB gelmiş bana içini açmadan anlayamazsın zaten kutuyu yirtmana gerek yok

Yazılımı nasıl kurucam hocam yardım edebilirmisin
Hayırlı olsun hocam :) RGB gelenler çok şanslı :)

kutunun dışından anlayabiliyormuyuz rgb olduğunu
hocam açın bir sıkıntı olmaz. Ben açtım kullandım hatta kablonun sarım kablosu var kısa küçük bir şey o kayboldu. Ona rağmen iade kabul edildi içini açıp klavyenin altına bakın T60RGB yazıyorsa RGB'dir.

modele bakmak için havalı ambalajı açsam iade dışı kalırmı
Uç kısmından bantları söktüm kutuyu sürükledim kontrol edip test ettim bugün kutusuna geri koydum geri iade edicem. Ürünün kalitesi pek tatmin etmedi.

Uç kısmından bantları söktüm kutuyu sürükledim kontrol edip test ettim bugün kutusuna geri koydum geri iade edicem. Ürünün kalitesi pek tatmin etmedi.
Sağlık olsun hocam. Fiyatı için bence gayet iyi fakat tabii ki daha kaliteli bir klavyeniz varsa yetersiz gelebilir.

Sağlık olsun hocam. Fiyatı için bence gayet iyi fakat tabii ki daha kaliteli bir klavyeniz varsa yetersiz gelebilir.
Tuşların yükseklikleri farklı geldi bastırınca birbirine eşit oldular. Aslında güzel klavye ama Blue olması tatmin etmedi aslında

Şimdi bir tane daha aldım bir arkadaşa, biri de kargoda. :D

Şimdi bir tane daha aldım bir arkadaşa, biri de kargoda. :D
RGB gelecekse bende alırım ya :D Nereden çıktı reis kargoya

Tuşların yükseklikleri farklı geldi bastırınca birbirine eşit oldular. Aslında güzel klavye ama Blue olması tatmin etmedi aslında
Anladım reisim. Blue olmasaydı keşke isterseniz iade edin tekrar red isteyin belki gelir.

RGB gelecekse bende alırım ya :D Nereden çıktı reis kargoya
ilk sipariş tekstil kent şube yazıyor çıkış şubesi olarak, bu arada 250TL'ye kadar sınır yok değil mi Cashback'ta?

Bir de siyah red switch alıp beyaz red istedim satıcıya sordan, umarım karışıklık olmaz..

ilk sipariş tekstil kent şube yazıyor çıkış şubesi olarak, bu arada 250TL'ye kadar sınır yok değil mi Cashback'ta?

Bir de siyah red switch alıp beyaz red istedim satıcıya sordan, umarım karışıklık olmaz..
evet max 250TL kazanabilirsiniz. Kampanya içinde.
Umarım olmaz reisim.

Geri