Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Ziyoulang T60 (%60) Rainbow Siyah Mekanik Klavye - NAYS ile 328TL Güncel!

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Son düzenleme:

Umut Kerem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Umut Kerem Azmaz
gene rainbow geldi iade edip trendyol dan alıcam artık rgb istiyorum :/

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Banım açıldığına göre hemen anlatayım öncelikle 5 mayıs tarihinde beyaz ilandan beyaz ürünü blue switch şeklinde istedim rgb red switch geldi rainbow gelir korkusuyla değişim iade vs uğraşmak istemedim red switchide beğendim konuya bakınca siyah ilandan beyaz rgb isteyenlerin büyük kısmı rgb beyaz alabilmiş ama bir yerden sonra tüm siparişler rainbow kimsenin günahını almak gibi olmasında globalde bu klavylereden binlerce satan toptancının rgb kutusa rainbow ürün koyacağını hiç sanmıyorum sadece rainbow-rgb bilgisi yanlış olsa neyse kutu etiketinde switchlerde yanlış yazıyor bence satıcı bir yerden sonra bize rgb diye geldi açıp kontrol etmedik bahanesiyle rainbow ürünleri itelemeye çalışt ilk günlerde 30 lira fazla olsun iyisi olsun diyordum rainbow gelenleri görünce iyi ki beyaz ilandan almışım edim

Son düzenleme:

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Şuan bende iki tane siyah/red switch rainbow var. İkisinin sesleri birbiriyle çok alakasız/farklı. Sebebi ne bunun?

Umut Kerem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Umut Kerem Azmaz
Banım açıldığına göre hemen anlatayım öncelikle beyaz ilandan beyaz ürünü blue switch şeklinde istedim rgb red switch geldi rainbow gelir korkusuyla değişm iade vs uğraşmak istemedim konuya bakınca siyah ilandan rgb beyaz isteyenlerin büyük kısmı rgb beyaz alabilmiş ama bir yerden sonra tüm siparişler rainbow kimsenin günahını almak gibi olmasında globalde bu klavylereden binlerce satan toptancının rgb kutusa rainbow ürün koyacağını hiç sanmıyorum sadece rainbow-rgb bilgisi yanlış olsa neyse switchlerde yanlış bence satıcı bir yerden sonra rainbow ürünleri itelemeye çalıştı belli ki ürünler değiştirilmiş ilk günlerde 30 fazla olsun iyisi olsun diyordum rainbow gelenleri görünce iyi ki pahalı olan beyaz ilandan almışım edim
siz nerden aldınız bende suan rainbow var iade edicem sarftech alıcam trendyol dan artık biraz pahalı ama artık rgb istiyorum

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
ben 400 liraya n11 den aldım kargolandı şuan

Peak2Core

80+
Nays geri ödemem bugün yapıldı. Merak edenler için bilgilendirme.

Top Bottom