okmesaj değilde soru sor kısmında belirtince galiba bu posta gördüm bende kesin değil tabi ki unutur adam göndermez vs ben bilmiyorum
okmesaj değilde soru sor kısmında belirtince galiba bu posta gördüm bende kesin değil tabi ki unutur adam göndermez vs ben bilmiyorum
Tek renk her tuş sadece geçiş modları varyoutube videolarında her bölge tek renk, tuşların led rengi değişmiyor gibi? ışık muhabbeti tam nasıl bilen var mı? Programla ayarlanıyo vs denmiş ama hem programı güvenilir mi? Hem de youtube da öyle bi program göstereni görmedim.
her tuş tek renkHer tuş tek renkli mi yoksa tamamen renkli bu klavye
Kullanıyormusun hocamTek renk her tuş sadece geçiş modları var
Mesaj otomatik birleştirildi:
her tuş tek renk
evet 2-3 gün önce geldi bana da kullanıyorum şuanlık güzelKullanıyormusun hocam
bloody nin optigine alısan adam baska klavye zor kullanır hocam. A4tech kaliteli + optik switch. insanı nirvanada hissettiriyo. kesye piyasaya ayak uydurup guncel modellerde cıkarabilse. guncel derken adamlar 4-5 sen once optıgı getirdi o ayrı, sekil kasa estetik vs gibi demek istedim@Sadece Ölüler Görür bloody b640'dan geçilir mi hocam space dışında beni üzmedi ve tepkime hızı çok yüksek direk okuyor,
masam küçücük zor sığdırıyorum
@MuratTheFounderOfGariban
Güle güle kullan dostum. O sata olan her ssdde sorun gibi zaten temp dosyaları dolduruyormuratcim konudan bagimsiz gecen ki verdigin ssd tavsiyesi icin tesekkur ederim. kullaniyorum suan. hizi gayet guzel. tek sikintisi her ssdde oldugu gibi bostan yere dolmasi o da zaten zamanla duzeliyor. tekrardan tesekkurler.
Ben biraz daha kullanayım ozaman, teşekkürlerbloody nin optigine alısan adam baska klavye zor kullanır hocam. A4tech kaliteli + optik switch. insanı nirvanada hissettiriyo. kesye piyasaya ayak uydurup guncel modellerde cıkarabilse. guncel derken adamlar 4-5 sen once optıgı getirdi o ayrı, sekil kasa estetik vs gibi demek istedim
Tepkimesi aşağı yukarı aynı olur zaten. Denenmeli Red swich alınır.@Sadece Ölüler Görür bloody b640'dan geçilir mi hocam space dışında beni üzmedi ve tepkime hızı çok yüksek direk okuyor,
masam küçücük zor sığdırıyorum
@MuratTheFounderOfGariban