Neler Yeni

🔥İndirim Ziyoulang T60 Red/Blue Switch %60 Type-C klavye | Nays İle 350 TL | Link Yenilendi

mehmetii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Mehmet
Mesela t y g h b n harfleri yeşil yaniyo fotoda. Başka bir renge ayarlayabiliyo musun?
Bütün klavyeyi tek mavi renk yanacak şekilde ayarlayabiliyo musun?
Maalesef tek renk ayarlanmıyor, saymadım ama 15 tane falan farklı kombinasyonu var ama şimdi anladım dediğinizi bi harfin bi rengi var.

Burada kombinasyonların videosu var.

Bi de uygulaması yok sanırım ben bulamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soru cevaptan sorun yinede hemen cevap vermişti bana.

onno92

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Onur
Maalesef tek renk ayarlanmıyor, saymadım ama 15 tane falan farklı kombinasyonu var ama şimdi anladım dediğinizi bi harfin bi rengi var.

Burada kombinasyonların videosu var.

Bi de uygulaması yok sanırım ben bulamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soru cevaptan sorun yinede hemen cevap vermişti bana.
Hocam fiyatı uygun geldiği için bi tane ofise koysam mi diye düşündüm, ama sürekli ışık dönsün istemiyorum. Sabit ışıkta da bari yazarken kolaylık sağlasın bana, bütün tuslar tek renk olsun, bu sekilde yorucu gözüktü. O yüzden sordum tek renk oluyo mu diye.

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Tolga
Numarayı ben de alabilir miyim. Beyaz model red switch varsa ellerinde alacağım.

Marisquex

80+
Hocam fiyatı uygun geldiği için bi tane ofise koysam mi diye düşündüm, ama sürekli ışık dönsün istemiyorum. Sabit ışıkta da bari yazarken kolaylık sağlasın bana, bütün tuslar tek renk olsun, bu sekilde yorucu gözüktü. O yüzden sordum tek renk oluyo mu diye.
Tek renk oluyor.

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık

mert103

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
mert
mekanik klavye ömrü konusunda çok fazla muhabbet dönüyor nedir aslı astarı? asus tuf gaming membran klavye kullanıyorum çok memnunum lakin bunun küçük olması ilgimi çekti. klavyeyi çok sık değiştiren biri değilim hiç sevmem alışmak istiyorum ki rahat oluyor böylesi. 1-2 yıl sonra bozulacaksa almak istemiyorum açıkçası.

mehmetii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Mehmet
alayım mi kanka sence yorumun ne
hocam ben maalesef başka bir klavye ile kıyaslayamam o yüzden yorumum ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum ama yinede soracak olursan fiyat performans için gayet başarılı gibi duruyor ve tam aradığım gibi 60lık beyaz rgbli klavye. bu basit kriterlerimin hepsini karşıladığı için aldım açıkcası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Erdal
Klavye geldi. Kırmızı switch aldım oldukça hoş basım hissi. Türkçe tuşları basılı geldi. Şaşırdım biraz ama beğendim ele verdiği hissiyatı.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
Beyazını almayı düşünüyorum, alınır mı?

Bookless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Burak
Çiçeksepeti %20 hala yatmadı, yatmayan var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,723
Üyeler
164,367
Son üye
yigitcanturk
Top Bottom