🔥İndirim Ziyoulang T60 Red/Blue Switch %60 Type-C klavye | Nays İle 350 TL | Link Yenilendi

Mesela t y g h b n harfleri yeşil yaniyo fotoda. Başka bir renge ayarlayabiliyo musun?
Bütün klavyeyi tek mavi renk yanacak şekilde ayarlayabiliyo musun?
Maalesef tek renk ayarlanmıyor, saymadım ama 15 tane falan farklı kombinasyonu var ama şimdi anladım dediğinizi bi harfin bi rengi var.

Burada kombinasyonların videosu var.

Bi de uygulaması yok sanırım ben bulamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Soru cevaptan sorun yinede hemen cevap vermişti bana.

Maalesef tek renk ayarlanmıyor, saymadım ama 15 tane falan farklı kombinasyonu var ama şimdi anladım dediğinizi bi harfin bi rengi var.

Burada kombinasyonların videosu var.

Bi de uygulaması yok sanırım ben bulamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Soru cevaptan sorun yinede hemen cevap vermişti bana.
Hocam fiyatı uygun geldiği için bi tane ofise koysam mi diye düşündüm, ama sürekli ışık dönsün istemiyorum. Sabit ışıkta da bari yazarken kolaylık sağlasın bana, bütün tuslar tek renk olsun, bu sekilde yorucu gözüktü. O yüzden sordum tek renk oluyo mu diye.

Numarayı ben de alabilir miyim. Beyaz model red switch varsa ellerinde alacağım.

Hocam fiyatı uygun geldiği için bi tane ofise koysam mi diye düşündüm, ama sürekli ışık dönsün istemiyorum. Sabit ışıkta da bari yazarken kolaylık sağlasın bana, bütün tuslar tek renk olsun, bu sekilde yorucu gözüktü. O yüzden sordum tek renk oluyo mu diye.
Tek renk oluyor.

mekanik klavye ömrü konusunda çok fazla muhabbet dönüyor nedir aslı astarı? asus tuf gaming membran klavye kullanıyorum çok memnunum lakin bunun küçük olması ilgimi çekti. klavyeyi çok sık değiştiren biri değilim hiç sevmem alışmak istiyorum ki rahat oluyor böylesi. 1-2 yıl sonra bozulacaksa almak istemiyorum açıkçası.

alayım mi kanka sence yorumun ne
hocam ben maalesef başka bir klavye ile kıyaslayamam o yüzden yorumum ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum ama yinede soracak olursan fiyat performans için gayet başarılı gibi duruyor ve tam aradığım gibi 60lık beyaz rgbli klavye. bu basit kriterlerimin hepsini karşıladığı için aldım açıkcası.

Klavye geldi. Kırmızı switch aldım oldukça hoş basım hissi. Türkçe tuşları basılı geldi. Şaşırdım biraz ama beğendim ele verdiği hissiyatı.

Beyazını almayı düşünüyorum, alınır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,852
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri