evet yatmadı, ben dün bağlandım canlı desteğe 4-5 mayıs harcamalarının ödemelerinde sorun vardı çözüldü dedi bakalım ne zaman yatacakÇiçeksepeti %20 hala yatmadı, yatmayan var mı?
EvetBütün klavye, tek mavi renk yanabiliyor mu?
Beyazını kullanıyorum birkaç hafta oldu gayet güzel şu anlık. Bence idareten değil direkt kullanmaya da alınır. Kulaklık ve mouseyi anlarım da kalkıp klavyeye dünyanın parasını dökmek saçma geliyor bana.sipariş aşamasındayım birkaç aylığına idareten alınır mı pişman eder mi beyazı güzelmiş
tek renk için ne yapmamız lazım hocam?Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beyazını kullanıyorum birkaç hafta oldu gayet güzel şu anlık. Bence idareten değil direkt kullanmaya da alınır. Kulaklık ve mouseyi anlarım da kalkıp klavyeye dünyanın parasını dökmek saçma geliyor bana.
FN+Tab tuşu ile modları değiştirebiliyorsunuz orada tek renk seçeneği var. Rengini değişmek içinde FN+Enter yapabilirsiniz.tek renk için ne yapmamız lazım hocam?
type c den type c ye mi yoksa sadece klavyedeki giriş mi type cEvet
Beyazını kullanıyorum birkaç hafta oldu gayet güzel şu anlık. Bence idareten değil direkt kullanmaya da alınır. Kulaklık ve mouseyi anlarım da kalkıp klavyeye dünyanın parasını dökmek saçma geliyor bana.
Sadece klavye girişi type-c diğer giriş usbtype c den type c ye mi yoksa sadece klavyedeki giriş mi type c
klavye ki type ctype c den type c ye mi yoksa sadece klavyedeki giriş mi type c
bende fn+tab her hangi bir değişiklik sağlamıyorFN+Tab tuşu ile modları değiştirebiliyorsunuz orada tek renk seçeneği var. Rengini değişmek içinde FN+Enter yapabilirsiniz.
şu anda rainbow diye satılan bu muMaalesef tek renk ayarlanmıyor, saymadım ama 15 tane falan farklı kombinasyonu var ama şimdi anladım dediğinizi bi harfin bi rengi var.
Burada kombinasyonların videosu var.
Bi de uygulaması yok sanırım ben bulamadım.
Soru cevaptan sorun yinede hemen cevap vermişti bana.
bende ki bu evet ve renkleri değişmiyor sadece animasyonlarını değiştirebiliyorum şuan videoda ki gibi belkide 2 farklı versiyonu vardı bana bunu gönderdi bir fikrim yok diğer arkadaş renklerinin değiştiğini söylüyor ve kullanma kılavuzunda da tuşunu gösteriyor ama değişmiyor bendeşu anda rainbow diye satılan bu mu