Marisquex
80+
Acaba farklı bir modeli daha mı var klavyenin altında model kısmında ne yazıyor?bende ki bu evet ve renkleri değişmiyor sadece animasyonlarını değiştirebiliyorum şuan videoda ki gibi belkide 2 farklı versiyonu vardı bana bunu gönderdi bir fikrim yok diğer arkadaş renklerinin değiştiğini söylüyor ve kullanma kılavuzunda da tuşunu gösteriyor ama değişmiyor bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yukarıda atılan videodaki gibi ise sizinki orada enter ve tab tuşunda fonksiyon simgesi görünmüyor. Benimkinde oralarda da simge var. Muhtemelen sadece rainbow sizin aldığınız ürünbende ki bu evet ve renkleri değişmiyor sadece animasyonlarını değiştirebiliyorum şuan videoda ki gibi belkide 2 farklı versiyonu vardı bana bunu gönderdi bir fikrim yok diğer arkadaş renklerinin değiştiğini söylüyor ve kullanma kılavuzunda da tuşunu gösteriyor ama değişmiyor bende
Benimki bu şekilde.Acaba farklı bir modeli daha mı var klavyenin altında model kısmında ne yazıyor?
Yukarıda atılan videodaki gibi ise sizinki orada enter ve tab tuşunda fonksiyon simgesi görünmüyor. Benimkinde oralarda da simge var. Muhtemelen sadece rainbow sizin aldığınız ürün
Ekler
Son düzenleme: