Neler Yeni

🔥İndirim Ziyoulang T60 Red/Blue Switch %60 Type-C klavye | Nays İle 350 TL | Link Yenilendi

Marisquex

80+
bende ki bu evet ve renkleri değişmiyor sadece animasyonlarını değiştirebiliyorum şuan videoda ki gibi belkide 2 farklı versiyonu vardı bana bunu gönderdi bir fikrim yok diğer arkadaş renklerinin değiştiğini söylüyor ve kullanma kılavuzunda da tuşunu gösteriyor ama değişmiyor bende
Acaba farklı bir modeli daha mı var klavyenin altında model kısmında ne yazıyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende ki bu evet ve renkleri değişmiyor sadece animasyonlarını değiştirebiliyorum şuan videoda ki gibi belkide 2 farklı versiyonu vardı bana bunu gönderdi bir fikrim yok diğer arkadaş renklerinin değiştiğini söylüyor ve kullanma kılavuzunda da tuşunu gösteriyor ama değişmiyor bende
Yukarıda atılan videodaki gibi ise sizinki orada enter ve tab tuşunda fonksiyon simgesi görünmüyor. Benimkinde oralarda da simge var. Muhtemelen sadece rainbow sizin aldığınız ürün

Acaba farklı bir modeli daha mı var klavyenin altında model kısmında ne yazıyor?

Yukarıda atılan videodaki gibi ise sizinki orada enter ve tab tuşunda fonksiyon simgesi görünmüyor. Benimkinde oralarda da simge var. Muhtemelen sadece rainbow sizin aldığınız ürün
Benimki bu şekilde.

Ekler

• 344281559_931362418112603_5543703231581771918_n.jpg
    344281559_931362418112603_5543703231581771918_n.jpg
    494.6 KB · Hit: 160
Son düzenleme:

mehmetii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Mehmet

Benimki bu şekilde.
evet hocam rainbow göndermiş bana aynı satıcıdan mı aldınız ?

Marisquex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Erdal
Maalesef tek renk ayarlanmıyor, saymadım ama 15 tane falan farklı kombinasyonu var ama şimdi anladım dediğinizi bi harfin bi rengi var.

Burada kombinasyonların videosu var.

Bi de uygulaması yok sanırım ben bulamadım.

Soru cevaptan sorun yinede hemen cevap vermişti bana.
Fb + Tab yapınca modlar değişmiyor mu?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,337
İsim
Diyarhan

Benimki bu şekilde.
Sizinki rgb arkadaki model isminde de yazar.

mehmetii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Mehmet
Fb + Tab yapınca modlar değişmiyor mu?
hayır videoda ki klavye benim klavyem ama arkadaşın resmini attığı versiyon farklı ve tab ve enterında mod simgeleri bulunuyor. maalesef bende değişmiyor n11den almış belki bu satıcının verdikleri böyledir soru sordum çiçeksepetinden cevap verirse yazarım belki de rastgele yollamıştır.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
hayır videoda ki klavye benim klavyem ama arkadaşın resmini attığı versiyon farklı ve tab ve enterında mod simgeleri bulunuyor. maalesef bende değişmiyor n11den almış belki bu satıcının verdikleri böyledir soru sordum çiçeksepetinden cevap verirse yazarım belki de rastgele yollamıştır.
Sizin ürününüz "T60" Arkadaşa gelen "T60RGB"

Cihangir

80+ Gold
aga blue switch alan varmı kalvye güzel mi

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Pala

onno92

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Onur
FN+Tab tuşu ile modları değiştirebiliyorsunuz orada tek renk seçeneği var. Rengini değişmek içinde FN+Enter yapabilirsiniz.
hocam kısa bi video ya da fotoğraf atabilir misiniz? Youtube'da izlediğim videoların hiç birinde bu modu göstermiyodu.

Top Bottom