Neler Yeni

🔥İndirim Ziyoulang T60 Red/Blue Switch %60 Type-C klavye | Nays İle 350 TL | Link Yenilendi

Peak2Core

80+
Hocam dediğim gibi mağaza kısmında beyazı satışta olduğu için oradan almamız gerekmiş. Fakat bana önceden "siz sipariş verin nasıl istiyorsanız göndeririz" dediği için çiçek sepetinin müşteri hizmetleriyle konuştum. onlar Bana bu şekilde gönderileceğini söyledi :D
Ben de şimdi mesaj attım. İmkanı var ise iptal edelim siparişi beyazını vereyim diye. Cevap bekliyorum :kekw:

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Ben de şimdi mesaj attım. İmkanı var ise iptal edelim siparişi beyazını vereyim diye. Cevap bekliyorum :kekw:
direkt siparişlerim kısmından iptal edebiliyorsunuz. Fakat paranız hesabınıza geç yansır her zaman ki gibi tahminimce :kekw:

Peak2Core

80+
Edit: Şimdi görüştüm. İptal edip yeniden verebilirsiniz dediler. Fakat hazırlanıyor aşamasında olduğu için iptal edemiyorum. Satıcıya sordum cevap bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam dediğim gibi mağaza kısmında beyazı satışta olduğu için oradan almamız gerekmiş. Fakat bana önceden "siz sipariş verin nasıl istiyorsanız göndeririz" dediği için çiçek sepetinin müşteri hizmetleriyle konuştum. onlar Bana bu şekilde gönderileceğini söyledi :D
Hocam şimdi cevap geldi. Tamam ben size beyaz göndeyim yazmışlar. Gerçekten şaşkınım böyle satıcılara can feda.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Edit: Şimdi görüştüm. İptal edip yeniden verebilirsiniz dediler. Fakat hazırlanıyor aşamasında olduğu için iptal edemiyorum. Satıcıya sordum cevap bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şimdi cevap geldi. Tamam ben size beyaz göndeyim yazmışlar. Gerçekten şaşkınım böyle satıcılara can feda.
oh mis mis iyi olmuş hocam Hayırlı olsun. Bende eve geçince yazılım için araştırma yapacağım

Peak2Core

80+
oh mis mis iyi olmuş hocam Hayırlı olsun. Bende eve geçince yazılım için araştırma yapacağım
Tamamdır hocam eğer bulursanız bana da iletir misiniz? İş yerindeyim pek vaktim yok şu aralar.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Direk satıcısının numarası mevcut bende isterseniz onu vereyim pm atana daha ucuza geliyor
Kaça geliyor hocam acaba? Nays ile %20 cashback var ondan da ucuza gelirse öyle yapalım

oEnesQlf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Merhaba? Orjinal olduklarından emin miyiz acaba? Satıcıda satılan dual shocklar orjinal değil çünkü. Aynı zamanda bıçak satmasıda tuhaf geldi. Aldığı genel puan iyi ancak genede bi kuşku düşürdü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,984
Üyeler
164,590
Son üye
aristous
Top Bottom