ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Durduk yere zam yedik iyi mi ya
15TL falan fark ediyor.Durduk yere zam yedik iyi mi ya
Hocam onunla ilgili hiçbir fikrim yok Reddit konularını vs araştırıp kullanım kılavuzu gibi bir şeyler varsa oradan bakabiliriz.Hocam son olarak film, dizi veya video izlerken ileriye almak istediğimizde ne yapacağız?
Sadece Background aydınlatma var ise neden yazılım gereği duysunlar ki. Gereksiz olmuş olur. FN tuşuyla kombinasyon atayabilirlerdi ama bilemiyorum.Videolarda farklı modlar var görünüyor ama renk olarak hepsinde 5 bölge olarak sabit. Yazılımda da renk değiştirilemeyip sadece modlar arası geçiş yapılıyor olabilir.
Hocam araştırdım fn kombinasyonu ile yapabiliyormuşuz.Hocam onunla ilgili hiçbir fikrim yok Reddit konularını vs araştırıp kullanım kılavuzu gibi bir şeyler varsa oradan bakabiliriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece Background aydınlatma var ise neden yazılım gereği duysunlar ki. Gereksiz olmuş olur. FN tuşuyla kombinasyon atayabilirlerdi ama bilemiyorum.
o zaman gayet iyi hocam şu yazılım muhabbetini de çözersek tamamdır.Hocam araştırdım fn kombinasyonu ile yapabiliyormuşuz.
Evet te yazılımını bulamadım arkadaş ya redditte bir yerde var diyorlardı fakat Mouse'un yazılımı o sanırım.bence direk yazılımından renk de değişiyordur çünki yorumlarda ki resimlere baktığım da biri her tuşu farklı renk yapmış
Alıntıyı görüntüle
dostum bu aynı satıcı ve aynı klavye mı diğer ürünler bitmişte ondan kafam karıştıArkadaşlar 429tl lik olandan aldım fakat blue switch istemiyorum. Red switche çevirebiliyor muyuz?
Satın aldığım;
satıcıya bir sor istersen, bilirse o bilirEvet te yazılımını bulamadım arkadaş ya redditte bir yerde var diyorlardı fakat Mouse'un yazılımı o sanırım.
Evet aynı satıcı ve Aynı Klavye. Beyaz almak istiyorsanız Satıcı Mağazasına girip Beyazı almanız gerek switch için satıcıya sor kısmından söylüyorsunuz.dostum bu aynı satıcı ve aynı klavye mı diğer ürünler bitmişte ondan kafam karıştı
Klavye gelsin de olmadı sorarızsatıcıya bir sor istersen, bilirse o bilir
teşekkür ederimEvet aynı satıcı ve Aynı Klavye. Beyaz almak istiyorsanız Satıcı Mağazasına girip Beyazı almanız gerek switch için satıcıya sor kısmından söylüyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Klavye gelsin de olmadı sorarız
Hocam dediğim gibi mağaza kısmında beyazı satışta olduğu için oradan almamız gerekmiş. Fakat bana önceden "siz sipariş verin nasıl istiyorsanız göndeririz" dediği için çiçek sepetinin müşteri hizmetleriyle konuştum. onlar Bana bu şekilde gönderileceğini söylediBen de satıcıya mesaj attım. İmkanı var ise beyaz yollar mısınız diye, görüldü atmışlar