Neler Yeni

🔥İndirim Ziyoulang T60 Red/Blue Switch %60 Type-C klavye | Nays İle 350 TL | Link Yenilendi

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Hocam son olarak film, dizi veya video izlerken ileriye almak istediğimizde ne yapacağız? :D
Hocam onunla ilgili hiçbir fikrim yok Reddit konularını vs araştırıp kullanım kılavuzu gibi bir şeyler varsa oradan bakabiliriz. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Videolarda farklı modlar var görünüyor ama renk olarak hepsinde 5 bölge olarak sabit. Yazılımda da renk değiştirilemeyip sadece modlar arası geçiş yapılıyor olabilir.
Sadece Background aydınlatma var ise neden yazılım gereği duysunlar ki. Gereksiz olmuş olur. FN tuşuyla kombinasyon atayabilirlerdi ama bilemiyorum.

KrofeSSional

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Kerem Taşdemir
Hocam onunla ilgili hiçbir fikrim yok Reddit konularını vs araştırıp kullanım kılavuzu gibi bir şeyler varsa oradan bakabiliriz. :D

Sadece Background aydınlatma var ise neden yazılım gereği duysunlar ki. Gereksiz olmuş olur. FN tuşuyla kombinasyon atayabilirlerdi ama bilemiyorum.
Hocam araştırdım fn kombinasyonu ile yapabiliyormuşuz.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Hocam araştırdım fn kombinasyonu ile yapabiliyormuşuz.
o zaman gayet iyi hocam şu yazılım muhabbetini de çözersek tamamdır.
Bu arada Satıcı ile konuştum. "Madem size böyle dedim sizin istediğiniz gibi gönderirim problem yok" dedi. İptal ile uğraşmaktan kurtuldum :kekw:

A_TURAN_A

80+ Bronze
bence direk yazılımından renk de değişiyordur çünki yorumlarda ki resimlere baktığım da biri her tuşu farklı renk yapmış
1683288471000.png

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
dostum bu aynı satıcı ve aynı klavye mı diğer ürünler bitmişte ondan kafam karıştı
Evet aynı satıcı ve Aynı Klavye. Beyaz almak istiyorsanız Satıcı Mağazasına girip Beyazı almanız gerek switch için satıcıya sor kısmından söylüyorsunuz.

satıcıya bir sor istersen, bilirse o bilir
Klavye gelsin de olmadı sorarız

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
Evet aynı satıcı ve Aynı Klavye. Beyaz almak istiyorsanız Satıcı Mağazasına girip Beyazı almanız gerek switch için satıcıya sor kısmından söylüyorsunuz.

Klavye gelsin de olmadı sorarız
teşekkür ederim

Peak2Core

80+
Ben de satıcıya mesaj attım. İmkanı var ise beyaz yollar mısınız diye, görüldü atmışlar :kekw:

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Ben de satıcıya mesaj attım. İmkanı var ise beyaz yollar mısınız diye, görüldü atmışlar :kekw:
Hocam dediğim gibi mağaza kısmında beyazı satışta olduğu için oradan almamız gerekmiş. Fakat bana önceden "siz sipariş verin nasıl istiyorsanız göndeririz" dediği için çiçek sepetinin müşteri hizmetleriyle konuştum. onlar Bana bu şekilde gönderileceğini söyledi :D

Top Bottom