ImToretto
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,122
Beyaz renk istiyorsanız sanırım Beyaz renk olanı almanız lazımmış Mağazadan. Mağaza yetkilisi öyle dedi.409 TL Olanı alıyorum değil mi.
Beyaz renk istiyorsanız sanırım Beyaz renk olanı almanız lazımmış Mağazadan. Mağaza yetkilisi öyle dedi.409 TL Olanı alıyorum değil mi.
Haydaaaa. Pembe yollasalar.Beyaz renk istiyorsanız sanırım Beyaz renk olanı almanız lazımmış Mağazadan. Mağaza yetkilisi öyle dedi.
hatırlarsan mz60 için yazmıştım bir kaç klavye önerisi de almıştım bütçem hala 800 TL acele etmiyorum sence bu nasıl bütçem 800 TL iken daha iyiini mi alayım bu iyi mi
Çiçeksepetinin %20 nays cashbacki ile 350 TL'ye geliyor bence harika.Alıntıyı görüntüle
Bende gözüküyor.Bitti
onun için satıcıya sorun. direkt satış sayfasından aşağıya doğru indiğiniz zaman tüm soru cevapları gör kısmından direkt satıcıya sorabiliyorsunuz.Haydaaaa. Pembe yollasalar.
409tl olan bitti gözüküyorBende gözüküyor.
Evet409 TL Olanı alıyorum değil mi?
Al gitsin rgb vs kullanmayacaksanhatırlarsan mz60 için yazmıştım bir kaç klavye önerisi de almıştım bütçem hala 800 TL acele etmiyorum sence bu nasıl bütçem 800 TL iken daha iyiini mi alayım bu iyi mi
Satışı kapatmışlar sanırım.409tl olan bitti gözüküyor
Evet evet. Şimdi 429 olanı sipariş ederim ama siyah renk yollarlarsa uğraşmak istemiyorum.Satışı kapatmışlar sanırım.