Zoko kasalar alınır mi

Bı ara gameline grand premiun diye bir kasa almıştım aldığima çok pişman olmuştum her türlü yeri sikintiydi USB portalarindan tür fanlarına kadar hatta iade ettim kabul edilmedi geri geldi camı kirilmis kargoda diyip cami değiştirmişler o da yanlış değiştirmişler kasa cami tutmuyordu inşallah o para haram zıkkım olur onlara gameline almak pismanliktir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam normalde 3000 lerde bişey alacaktım izmirdeyken 3000-3200 arasiydi şimdi 3700-3800 kere kadar yükselmiş neden bu kadar hızlı yükseldi bunlar acaba ilerde düşer mi aerocool d501a ile rajintek ponos ultra ms4

Hangisi hocam link var mi

En ucuz fanlı lian li bu

İstediğin gibi ve rahat kurmak istiyorsan, Lian Li ve NZXT marka kasaları öneririm. Deepcool fln da iyi marka ama o kasaları önersem de bakmadım, açıkçası fan ve radyatör kapasitesine göre öneriyorum. Sonuçta 2-3 bin liralık bütçede olayın premiumluk değil de daha çok işlevlik ve uzun ömürlük olduğunu düşünüyorum... Lian li nin ucuz modelleri de var Lancool 207 gibi hava akışı baya iyi, ama kurarken ki rahatlığı bilemiyorum her şey çıkartıp takılabiliyor mu fln modüler olması yani. Ama lian li, lian li' dir yapmıştır, sunmuştur o marka premiumluğunu diye düşünüyorum.

Mini 011d var aklıma gelen bu direk

Gerçi mini o11d nin fiyatı artmış stok sorunu büyük ihitmalle, İncehesap'a bak dün baktığımda 4k idi

😢 Bütçeye bakmadım en ucuzunu attım

İstediğin gibi ve rahat kurmak istiyorsan, Lian Li ve NZXT marka kasaları öneririm. Deepcool fln da iyi marka ama o kasaları önersem de bakmadım, açıkçası fan ve radyatör kapasitesine göre öneriyorum. Sonuçta 2-3 bin liralık bütçede olayın premiumluk değil de daha çok işlevlik ve uzun ömürlük olduğunu düşünüyorum... Lian li nin ucuz modelleri de var Lancool 207 gibi hava akışı baya iyi, ama kurarken ki rahatlığı bilemiyorum her şey çıkartıp takılabiliyor mu fln modüler olması yani. Ama lian li, lian li' dir yapmıştır, sunmuştur o marka premiumluğunu diye düşünüyorum.

Mini 011d var aklıma gelen bu direk
Fan var mı içinde

Kasadan kasaya değişiyor, Lancool larda var akvaryumlarda yok.

Fanlı mı istiyormuş?
Bilmiyorum

Hocam aerocool d501a nin fiyat artışı da ondan olabilir 3000-3200 den bı anda 3700-3800 hatta bazen daha da fazla oluyor stoktan mi kaynaklı?
Ben rajintek ponos ultra almayı düşünüyorum 5 6 aya stok kalırsa tasarımı hoşuma gitti

Hocam aerocool d501a nin fiyat artışı da ondan olabilir 3000-3200 den bı anda 3700-3800 hatta bazen daha da fazla oluyor stoktan mi kaynaklı?
Evet, açıkçası satıcı hepi topu 2-3 oluyor. Lian Li ise incehesap ana satıcı gibi, diğerleri de getirtiyor ama incehesap Lian Li'nin resmi distribütörü sanırım. O yüzden onlarda Lian Li'nin neyini ararsan var

Bilmiyorum

Ben rajintek ponos ultra almayı düşünüyorum 5 6 aya stok kalırsa tasarımı hoşuma gitti
Aynen hocam benimde ama fiyatları gereğinden fazla sanki 3800-3900 dan başlıyor fiyatları neden böyle acaba yeni vergilendirme kanunları mi geldi?

Geri