Zoko kasalar alınır mi

Evet, açıkçası satıcı hepi topu 2-3 oluyor. Lian Li ise incehesap ana satıcı gibi, diğerleri de getirtiyor ama incehesap Lian Li'nin resmi distribütörü sanırım. O yüzden onlarda Lian Li'nin neyini ararsan var
3 satıcıdan 1 tanesi gitsin, en ucuz satıcısı, sen diğerlerinin nasıl fiyat artırdığını gör 😂 güya usd fiyatı 80-120 USD

Aynen hocam benimde ama fiyatları gereğinden fazla sanki 3800-3900 dan başlıyor fiyatları neden böyle acaba yeni vergilendirme kanunları mi geldi?
Yeniyi bilmem ama %10-20 kdv var zaten. Gümrük işleride değişip duruyor 1 yıl önce vergisiz gümrük limiti 150 euro idi, şimdi 30 yaptılar. Bu arada 30'u da kaldırmayı düşünüyorlar!!

4000den aşağı attım hangisi 4600
İncehesap gaming gecesinde şansını dene, bazen bu ucuz lian li kasası indirime gidiyor, 3k ya fln alırısn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fan dahil olur mu bilemem, zaten fanlardan ümidi kes, özellikle fanları belirtmedikleri sürece fanlar dandik oluyor +800 rpm de ses yapıyor bu da %40 ancak ediyor.

Hayır hayır hayiiiiiiiir

İndirim beklenir bu ve ponos ultra çok guzel
Hocam rajintek ponos ultra ms4 den bahsetmişken bunların fanları nasıl serin tutar mı bide çok ses çıkarır mı Pvm mi bunlar?

Hayır hayır hayiiiiiiiir

Hocam rajintek ponos ultra ms4 den bahsetmişken bunların fanları nasıl serin tutar mı bide çok ses çıkarır mı Pvm mi bunlar?
Bilmiyorum teknobiyotik incelemisti 2xde izledim hatırlamıyorum

Geri