PSU kaliteli onla kaynaklı değil.Arkadaşlar merhabalar benimde powercolor red devil 6700 XT ekran kartım var GTA 5 mesela bari bölümlerde anlık 1 saniye dönüyor afterburner ile baktığımda ekrba kartı frekansı bı anda 0 düşüyor o drop girdiye yerde neden olabilir PSU markam xpg pylon 650 w + 80 modeli
Psu iyi değil dediler ama ekran kartına tam güç verBesler.
Pek bilmiyorum sensör nasıl açılıyorDenemesi bedava.
Hwinfo64 indir sensor aç, furmark ile yüke sok.
12 Volt kaça düşecek min değeri yaz bana.
İşlemcin ne darboğaz giriyor olabilir monitör 2kmi 1080p miArkadaşlar merhabalar benimde powercolor red devil 6700 XT ekran kartım var GTA 5 mesela bari bölümlerde anlık 1 saniye dönüyor afterburner ile baktığımda ekrba kartı frekansı bı anda 0 düşüyor o drop girdiye yerde neden olabilir PSU markam xpg pylon 650 w + 80 modeli
Kalitesiz bir marka olduğu için güçte dalgalanma söz konusu olabilir mi600W yazıyor, 500 bile verse normal şartlarda yeter.
GTA 5 optimizasyon sorunlu, fpsi 100 veya altına sabitle kenar yumuşatma kapat.Arkadaşlar merhabalar benimde powercolor red devil 6700 XT ekran kartım var GTA 5 mesela bari bölümlerde anlık 1 saniye dönüyor afterburner ile baktığımda ekrba kartı frekansı bı anda 0 düşüyor o drop girdiye yerde neden olabilir PSU markam xpg pylon 650 w + 80 modeli
1080p de bende drop darboğaz yaşıyordum işlemcine pbo oc yapmanı tavsiye ederim 4650 mhz ye kadar çıkıyor oc yapınca belki düzelir ben 2kda oc yapınca düzeldiİşlemci ryzen 5 5600 1080 p de oynuyorum