Neler Yeni

Yardım 500 w psu rx 6700xt yetermi

atar1993

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Muhammed
Instagram
ig:muhammedatar_
Steam
https://steamcommunity.com/id/atar1993/
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
BARAN ÖZDEN
Kaç saniye basılı tutuyorsunuz kapatmak için?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayar şuan açılmıyorsa anakartınızın bios reset pinleri vardır onla resetleyebilirsiniz. Anakart kitapçığında yazar. Eğerki yoksa o zaman bios pilini sökebilirsiniz.
hocam direkt bastığımda kapanıyodu

Kaç saniye basılı tutuyorsunuz kapatmak için?

Bilgisayar şuan açılmıyorsa anakartınızın bios reset pinleri vardır onla resetleyebilirsiniz. Anakart kitapçığında yazar. Eğerki yoksa o zaman bios pilini sökebilirsiniz.
bilgisayar açılıyoda hdmi no signal yazıyo ekranda

atar1993

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Muhammed
Instagram
ig:muhammedatar_
Steam
https://steamcommunity.com/id/atar1993/
bilgisayar açılıyoda hdmi no signal yazıyo ekranda
Açılıyor mu sorusunda kastım masaüstüne kadar yada bios ekranına kadar gidiyormuydu diye sormuştum. Anlaşılan açılmıyor bilgisayarınız. Sadece güç alıyor. BIOS reset pinlerini tornavida gibi birşeyle birleştirip BIOS reset atın açılması lazım. kitapçıkta nasıl yapıldığı anlatılır. Bilgisayar güçte değilken bu pinleri birleştirdiğinizde BIOS resetlenir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
BARAN ÖZDEN
Açılıyor mu sorusunda kastım masaüstüne kadar yada bios ekranına kadar gidiyormuydu diye sormuştum. Anlaşılan açılmıyor bilgisayarınız. Sadece güç alıyor. BIOS reset pinlerini tornavida gibi birşeyle birleştirip BIOS reset atın açılması lazım. kitapçıkta nasıl yapıldığı anlatılır. Bilgisayar güçte değilken bu pinleri birleştirdiğinizde BIOS resetlenir.
tamamdır hocam deniyip mesaj atarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
BARAN ÖZDEN
oldu hocam sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,585
Üyeler
166,959
Son üye
wiitod
Top Bottom